Τρίτη 12 Αυγούστου 2008

ΟΙ Η.Π.Α. ΜΠΛΟΚΑΡΟΥΝ ΤΗ ΣΥΝΟΔΟ ΝΑΤΟ – ΡΩΣΙΑΣ

Ο πρέσβης της Ρωσίας στο ΝΑΤΟ, κ. Ρογκόζιν, δήλωσε ότι οι Η.Π.Α. έχουν μπλοκάρει τη σύσκεψη που είχε συμφωνηθεί ανάμεσα στη Ρωσία και το ΝΑΤΟ για την κατάσταση στη Ν. Οσσετία. Αυτό θεωρώ ότι δείχνει την απροθυμία τον Αμερικανών να συζητήσουν σοβαρά τις αιτίες και τις συνέπειες της γεωργιανής επίθεσης κατά της Ν. Οσσετίας και παρουσία των χωρών του ΝΑΤΟ, να απαντήσουν δύσκολες ερωτήσεις σχετικά με την ανάμειξη των Η.Π.Α. στην ετοιμασία και την ανάπτυξη αυτών των τραγικών γεγονότων, είπε ο κ. Ρογκόζιν.

11 σχόλια:

Keratsini είπε...

τα γεγονότα από τι φένετε ξεκινούν... τώρα αρχίζει και βλέπει τα δύσκολα η νέα τάξη πραγμάτων....

Foititis είπε...

Εμ, τι είπα και γω σε άλλο μου σχόλιο πιο πριν; Ότι οι Αμερικάνοι όταν έρθει η ώρα να "επισημοποιήσουν" την θέση τους θα κάνουν τις "κότες". Ιδού και η επιβεβαίωση!!

Ανώνυμος είπε...

Ελα βρε αδερφε τι θελειs και τα σκαλιζειs τωρα.Δωστε εκει τα χερια με τουs Γεωργιανουs να τελειωνουμε.Οτι εγινε,εγινε.Εμειs τα αμερικανακια να την βγαλουμε ακομα μια φορα καθαρη,και ολα τα διορθωνονται.

PTOLIETHRON είπε...

Προσωπικά πιστεύω ότι ακόμα δεν θα έχουμε καταιγισμό γεγονότων. Στο παρασκήνιο βέβαια πολλά παίζονται αλλά τα "γεγονότα" θα αρχίσουν να τρέχουν μετά από αρκετό καιρό και όχι τώρα. Έχουμε ακόμη πολλούς μήνες μπροστά μας (ίσως και χρόνια) άθλιης καθημερινότητας έως ότου έρθουν τα "χειρότερα" αλλά καθοριστικά γεγονότα. Μακάρι να συνέβαιναν άυριο το πρωί να καθάριζε επιτέλους "η ήρα από το σιτάρι". Όμως φοβάμαι ότι ακόμα αργούμε. Οπότε υπομονή συνέλληνες.

Ανώνυμος είπε...

ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΕΧΘΕΣ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΕΠΕΡΑΣΕΝ..ΑΡΧΙΖΟΥ ΝΑ ''ΤΡΕΧΟΥΝ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ!!!

Ανώνυμος είπε...

ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΕ ΕΙΣΑΙ ΑΡΧΗΓΟΣ. ΣΤΑ 17 ΠΕΡΙΣΥ ΜΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΠΗΓΑ ΣΤΗΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΙΜΙΟΥ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΜΕΤΟΝ ΜΟΝΑΧΟ ΠΑΪΣΙΟ ΚΑΙ ΒΓΗΚΑΝ ΑΛΙΘΗΝΕΣ.ΟΣΩ ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΙΝ ΝΟΤΙΑ ΟΣΕΤΙΑ ΕΦΑΓΑ ΜΕΓΑΛΗ ΦΡΙΚΗ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΣΑΒΟΥΡΑ.ΜΑΓΚΕΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΠΟΘΟΥΜΕΝΟ.

Ανώνυμος είπε...

4 ημερες προτου την επιθεση των Γεωργιανων ειχε επισκευτει την Τιφλιδα η Condolissa Rice. Φυσικα και ηξεραν οι Αμερικανοι. Φυσικα και ηταν υποκοινουμενη απο αυτους η επιθεση, καθως αδυνατο να πιστεψω που βρηκε τα κοτσια το μυρμιγκι να προβοκάρει εναν κολοσό. Γιατι? Για να μετρησουν τις αντιδρασεις του Πουτιν. Που μηνες τωρα προιδοποιουσε να μην τον τεσταρουν. Φωνη εν τη ερημο. Κριμα για τους ανθρωπους...

kristina είπε...

ΕΙΠΑΝ ΝΑ ΤΗΝ ΒΓΑΛΟΥΝ ΚΑΘΑΡΗ ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΟΥΝ ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ

Ανώνυμος είπε...

ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΕ ΕΙΣΑΙ ΑΡΧΗΓΟΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΔΕΣ ΑΠΟ 12 ΕΤΩΝ ΕΩΣ 30 ΣΤΑ ΠΗΓΑΔΑΚΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΛΕΜΕ ΣΤΟΝ ΚΟΛΟΝΟ ΑΚ ΠΛΑΤΩΝΟΣ.ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΜΑΣ ΣΕ ΛΕΝΕ ΤΡΕΛΟ ΚΑΙ ΛΕΣ ΑΣΥΝΑΡΤΙΣΙΕΣ.ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΛΕΜΕ ΛΕΕΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΒΡΙΣΚΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΓΕΡΟΥΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ.ΚΑΙ ΑΛΗΘΗΝΕΣ ΠΡΟΦΗΤΙΕΣ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ.ΛΙΑΚΟ ΕΛΑ ΜΙΑ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΚΑΦΕ ΠΟΥ ΣΥΧΝΑΖΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΝΕΟΙ ΟΛΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΜΙΛΟΥΜΕ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΝΤΙΜΑΧΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΑΣ.ΚΑΙ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΠΟΥΛΑΣ ΠΑΡΑΜΙΘΥ.Η ΠΑΡΕΑ ΜΟΥ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ.ΛΙΑΚΟ ΕΙΣΑΙ ΠΡΟΤΥΠΟ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΑΛΑΚΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.ΠΑΝΤΟΣ ΣΤΙΝ ΠΑΡΕΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ.

medabots είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
medabots είπε...

Tha trexoun ta gegonota grhgora eipe otan tha skotosoun kapion apo (O)lete na einai o ompama?tha doume...