Τρίτη 12 Αυγούστου 2008

LIAKO.GR

Δείτε την καινούργια εκπομπή του Λιακόπουλου στο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV ή στο LIAKO TV.

25 σχόλια:

Foititis είπε...

Ώρες-ώρες αναρωτιέμαι... είναι δυνατόν για εμάς τους Έλληνες ο Θεός να έχει ετοιμάσει ένα σχέδιο μόνο και μόνο για τον ελληνικό λαό; Γιατί με τις καθημερινές πράξεις μας και με τόση αθεϊα που συναντάω στις μέρες μας αναρωτιέμαι τι βρήκε πάνω μας ώστε να μας αξιώσει έτσι στο τέλος! Μετά λένε ο Θεός δεν είναι εύσπλαχνος.... τρίχες! (ή αγγούρια! ...όπως έλεγε η συγχωρεμένη γιαγιά μου :P )

Ανώνυμος είπε...

Θελω να ρωτησω τον κυριο Λιακοπουλο να μας πει ποσο επικινδυνα είναι τα ηλεκτρομαγνητικα κυμματα απο το ασυρματο DSL (Wi-Fi). Υπαρχει καποιο οριο εκθεσης του ανθρωπου σε αυτά;

Ανώνυμος είπε...

Exeis dikio file mou,alla Θεός einai,kati blepei se mas

medabots είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Ανώνυμος είπε...

Δημοσθένη την είδες αυτήν την Πρόεδρο της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής που μιλούσε για την Κατερίνα Θάνου; Διέκρινες καμιά εμπάθεια πάνω της; Αν δεν είναι νεφελίμ αυτή, τότε ποιος είναι;

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή τι ακριβώς εννοείς ότι έχει ετοιμάσει για μας ο Θεός; Τί υποτίθεται ότι θα ακολουθήσει το οποίο θα κάνουμε εμείς οι Έλληνες;

Ανώνυμος είπε...

Δεν είναι τόσο επικίνδυνα αλλά καλό θα ήταν να μην υπάρχει ολοήμερη έκθεση σε αυτά. Αν θέλετε να βάλετε internet στο σπίτι προτιμήστε το ενσύρματο διότι είναι πολύ πιο σταθερό και γρήγορο και πιο ασφαλές για εμάς.

Ανώνυμος είπε...

Βρε παιδιά εμένα θα μου απαντήσει κανείς επιτέλους; Τους νεφελίμ πότε θα τους πολεμήσουμε; Είναι κάτι που προφητεύεται για το άμεσο μέλλον, δηλαδή με την έλευση του Πολέμαρχου και του βασιλιά Ιωάννη;

medabots είπε...

O Θεος εβαλε την υπογραφη του...

Ανώνυμος είπε...

Υπαρχει κανενα video με γκριζους δουλους;

Aggelos είπε...

Αν θέλετε βίντεο με γκρι δούλους μπείτε στο youtube και γράψτε chupacabra και θε δείτε γκρι δούλους. Αυτοί τα λένε chupacabra και δεν ξέρουν τι είναι. Θα ήθελα να ρωτήσω τον Κύριο Λιακόπουλο πως μπορούμε να αναγνωρίσουμε τους νεφελίμ που είναι αναμεσά μας?

Ανώνυμος είπε...

Liako Etsi Se Thelo Palikare.
Pesta Baria Kai Tsoubalata.
Otan O Liako Mila...
Oly Kanoun Stin Banda.

Aa Na Min Ksexaso, Bgale To Kenourgio Paketo Stin Ora Tou, Oute Lepto Argotera, Etsi.
Tora Pao Na Diabaso Evdomo Agelo, Ta Protokola2, Ton Nephelim, Kai Tin Texnologia Gia Tin Ora, Alla Se Sindiasmo!

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμe Iparxi Video Gia Americaniko Gongreso, Na Omologoun Mes Tin Bouli Gia Ta Nephelim Pou Erxonde,
(Soon Come)
Mine Sintonismenos.

dionisos1991hel είπε...

Δήμο, γιατί δεν μας στέλνεις το εβδομαδιαίο πρόγραμμα του Liakotv με email να ξέρουμε πότε να συντονιζόμαστε;

ΥΓ: Βάλε και κανένα ντοκυμαντέρ Λιακοπουλικό ή καμιά ταινιούλα να χαλαρώνουμε λίγο.

dionisos1991hel είπε...

Α, και πότε θα δούμε την εκπομπή με τα τηλέφωνα;

Ανώνυμος είπε...

ΑΣ ΓΛΕΝΤΗΣΟΥΝΕ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΨΩΜΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΑ!ΕΓΩ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΜΙΣΩ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΟΜΩΣ ΜΕ ΤΟΣΗ ΚΑΚΙΑ ΠΟΥ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΥΧΟΥΝΕ ΑΝΑΨΕΙ ΤΑ ΛΑΜΠΑΤΕΡΙΑ

Ανώνυμος είπε...

H ελευση των νεφελιμ συμφωνα με τιs προφητειεs του οσιου Ανδρεα θα πρεπει να κοντα στο 2080 με 2090.Αφου θα εχει καταβυθιστη πρωτα η Κωνστατινουπολη προφανωs απο πολυ μεγαλο σεισμο.

Ανώνυμος είπε...

ΕΓΩ ΤΟ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗ ΜΟΥ ΑΠΟ ΜΙΚΡΟΣ ΤΟΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΜΕΓΑΛΩΣΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥ.ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΙΣΕ ΤΗΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ.ΕΔΩ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΟΥ ΟΛΟ ΓΙΑΥΤΟΝ ΜΙΛΑΩ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΙΝΕΙ ΑΦΩΝΕΙ!ΜΗ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΕ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗ ΕΔΩ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗ ΣΕ ΞΕΡΟΥΝΕ ΣΕ ΞΕΡΩ ΕΓΩ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΩ ΠΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΠΙΟ ΤΟ ΕΡΓΟ ΣΟΥ!

Ανώνυμος είπε...

Οι πύλες σίγουρα θα ανοίξουν πολύ αργότερα. Όμως, ας μην ξεχνάμε κι αυτούς που ζουν ανάμεσά μας με ανθρώπινη μορφή!
Όσο για την ερώτηση που προηγήθηκε σχετικά με το τι θα κάνουμε εμείς οι Έλληνες στο μέλλον: θα δώσουμε ΑΓΑΠΗ και ΦΙΛΟΤΙΜΟ σε όλο τον κόσμο!Κι έτσι, θα επέλθει μια περίοδος όπου οι άνθρωποι στη γη θα είναι πραγματικά αγαπημένοι, μονοιασμένοι και θα ζουν ειρηνικά.

Ανώνυμος είπε...

H Μόσχα κρατάει τον... Καύκ-ασο στην παρτίδα
Η Ρωσία δεν θα είναι ποτέ παρατηρητής στον Καύκασο, .
Τα τελευταία γεγονότα στη Γεωργία αποτελούν για τη Μόσχα την καλύτερη ευκαιρία να στείλει ξεκάθαρο μήνυμα στις ΗΠΑ και την Ευρώπη:
«Μην ανακατεύεστε. Εδώ είναι τα δικά μας χωράφια».

Δεν μπορεί να πει κανείς με βεβαιότητα ότι η Ρωσία ήθελε να εμπλακεί σε έναν πόλεμο αυτή τη στιγμή, αν και η στρατιωτική κινητικότητα των τελευταίων μηνών στην περιοχή ίσως είχε δημιουργήσει υπόνοιες.

Το γεγονός όμως είναι ότι η κίνηση της Γεωργίας να επιτεθεί στη Νότιο Οσετία τής έδωσε την αφορμή και τη νομότυπη κάλυψη να χρησιμοποιήσει τη δύναμή της για να δείξει πρώτον στο ΝΑΤΟ ότι το τίμημα για την ένταξη των πρώην Σοβιετικών Δημοκρατιών στη συμμαχία θα είναι πολύ ακριβό και δεύτερον στην Ευρώπη και τις ΗΠΑ ότι στον ενεργειακό χάρτη του Καυκάσου είναι αυτή που «κάνει παιχνίδι».
Ειναι μια πρόγευση του τι θα επακολουθήσει στην επόμενη Σύνοδο της συμμαχίας (ΝΑΤΟ)

Από την άλλη πλευρά, η Ουάσιγκτον θέλει σύμμαχο αυτή τη στιγμή τη Ρωσία στο θέμα του Ιράν και δεν θα επιχειρήσει να δυσαρεστήσει τη Μόσχα για χάρη του κ. Σαακασβίλι,
Στην πραγματικότητα όμως το σκηνικό επαναλαμβάνεται με τη Ρωσία να μην μπαίνει στη λογική να κάνει συγκρίσεις, και τους Ευρωπαίους ηγέτες να παρακολουθούν αμήχανα τα γεγονότα χωρίς να τολμούν καν να ψελλίσουν τη λέξη «Κόσοβο».

Ανησυχεί η Ευρώπη
Τωρα αυτό που ανησυχεί την Ευρώπη είναι, η οικονομική & ενεργειακή της ασφάλεια.

Η Μόσχα στέλνει το μήνυμα τώρα ότι οποιοσδήποτε δρόμος -αγωγός- που δεν περνά από ρωσικό έδαφος κρύβει ρίσκο, Η Ρωσία δεν έχει λόγο να διαταράξει τη ροή πετρελαίου από την Κασπία προς την Ευρώπη αλλά απέδειξε ότι, αν θέλει, μπορεί.
Ελέγχει τον Καύκασο και συζητά με το Αζερμπαϊτζάν για εισαγωγή φυσικού αερίου από τα κοιτάσματα της Κασπίας.
Ενα στοιχείο που έχει ενδιαφέρον είναι ότι το Αζερμπαϊτζάν έχει την ανοιχτή πληγή του Ναγκόρνο Καραμπάχ, όπου η ένταση με την Αρμενία (πιστό σύμμαχο της Ρωσίας) αναζωπυρώνεται από καιρό σε καιρό.

Η ένταση στην περιοχή θέτει σε κίνδυνο το ευρωπαϊκό σχέδιο για την κατασκευή του αγωγού Ναμπούκο, που θα εφοδιάζει την Ευρώπη με αζέρικο φυσικό αέριο παρακάμπτοντας τη Ρωσία.
Τωρα αν μάλιστα η Ρωσία κατορθώσει να κλείσει τη συμφωνία με το Αζερμπαϊτζάν για το φυσικό αέριο, τότε η υπόθεση Ναμπούκο οδηγείται σε ναυάγιο.

Ανώνυμος είπε...

Είναι πραγματικά απίστευτο πως κατάφεραν να εξαφανίσουν τα χάλκινα αντικείμενα από την αγορά! Κάνοντας μια βόλτα στα μαγαζιά μπορείς να βρεις αντικείμενα από χρυσό, ασήμι κτλ., αν, όμως, προσπαθήσετε να βρείτε αντικείμενα από χαλκό θα δυσκολευτείτε σίγουρα. Κι αυτό διότι ο χαλκός είναι κάτι σαν "δηλητήριο" για τους νεφελίμ. Ξέρει κανείς πού μπορούμε να βρούμε χάλκινα αντικείμενα; Και μία ερώτηση: ο χαλκός είναι δηλητήριο για τους νεφελίμ μόνο όταν τους τραυματίσει ή τους αποδυναμώνει και όταν απλώς τον πλησιάζουν; Δημοσθένη, μήπως πρέπει να προωθήσεις εσύ χάλκινα αντικείμενα μέσω των εκπομπών σου; Ξέρω ότι είναι δύσκολο...Είμαστε μαζί σου! Συνέχισε την υπέροχη δουλειά!!ΔΥΝΑΤΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ γιατί Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ!! Ευχαριστούμε που μας ενημερώνεις!

nickel είπε...

το επομενο γεγονοτο θα εχει σιγουρα σχεση με την τουρκια?τι λετε?

Giannis T είπε...

ΑΓΑΠΗΤΕ ΛΙΑΚΟ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΠΟΥ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΠΟΥ ΞΥΠΝΑΜΕ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΜΟΝΟ ΕΝΑ. ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΓΛΩΣΣΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ Η ΛΕΞΗ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΔΕΝ ΜΕΤΑΦΡΑΖΕΤΑΙ.ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ. ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟΥΣ. ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ Ο ΛΑΟΣ (ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ) ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΥ ΦΙΛΟΤΙΜΟ. ΛΕΙΠΕΙ Η ΣΠΙΘΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΨΕΙ ΤΟ ΦΥΤΙΛΙ. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ Ο ΘΕΟΣ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΕΠΙΛΕΞΕΙ ΓΙ'ΑΥΤΟ. ΞΕΡΩ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΚΑΙ ΟΦΕΙΛΩ, ΟΛΟΙ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΡΑΞΗ ΤΟ 8ΕΛΗΜΑ ΤΟΥ. ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΑΔΕΡΦΙΑ. ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ.

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμε μπορείς να βρείς χαλκό στους σωλήνες που έχουμε στα σπίτια μας απ'όσο ξέρω.Πάντως μην ανησυχείς ,μπορεί να μας σώσει ο Πολέμαρχος αλλά σε περίπτωση που δεν μας σώσει να ξέρεις ότι θα φύγουμε απ'αυτήν την ζωή με τιμή και ήθος γιατί θα έχουμε παλέψει γι'Αυτόν που σταυρώθηκε για εμάς,τον Ιησού Χριστό.

Ελλάνιος είπε...

Θέλω να πιστεύω ότι μία από τις επόμενες "βόλτες" του στόλου και του στρατού της Ρωσίας θα είναι προς Βόσπορο μεριά. Και ο νοών νοείτω... :-)