Τετάρτη 13 Αυγούστου 2008

Ο ΣΑΑΚΑΣΒΙΛΙ ΔΕΧΕΤΑΙ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ

Ο Σαακασβίλι δέχθηκε αργά το βράδυ της Τρίτης, 12 Αυγούστου 2008, τους όρους που έθεσαν οι Ρώσοι για την εκεχειρία. Ο πιο σημαντικός από τους όρους, πέρα από την κατάπαυση της βίας, είναι ότι πλέον πρέπει να αρχίσουν διεθνείς συνομιλίες για την κατάσταση της Ν. Οσσετίας και της Αμπχαζίας και να βρεθούν μέσα που θα εγγυηθούν την ασφάλεια των περιοχών.

19 σχόλια:

medabots είπε...

Ama hthele as mhn dexotan...Giati eidan mono thn arxh oi Georgianoi.

medabots είπε...

an hthele as mh dexotan.eide o Saakasvili thn antidrash ths Rwssias.

Ανώνυμος είπε...

Poles xores tou proin anatolikou blok exoun mperdepsei tin pragmatikotita me tis diafimiseis... Epidi ipeferan me ta tote kathestota nomizoun pos i lisi einai sto alo akro.. diladi stin Ameriki tin opoia blepoun os sotira apo ta pola problimata pou antimetopizoun.Otan katalaboun to paixnidi pou pezete tha einai arga giati den tha mporoun na alaksoun tipota.Einai kairos na paroun tin tixi sta xeria tous kai na min perimenoun tipota apo amerikes kai rosies,as ekmetaleutoun tin kontra ton megalon pros ofelos tous

Ανώνυμος είπε...

epeisodio 2: to xarti den apodidei

Ανώνυμος είπε...

An ithele o Saakasbili as ekane kai diaforetika,tota pire xampari ti xazomara ekane afou prota eprepe na skotothei kosmos.
Blamenos!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΟ ΕΛΕΙΠΕ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΔΕΧΟΤΑΝΕ.ΑΦΟΥ ΜΑΘΑΝΕ ΤΙ ΕΣΤΙ ΡΩΣΣΙΑ. ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟΥΣ ΓΕΟΡΓΙΑΝΟΥΣ ΩΣ ΠΟΛΕΜΙΚΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ.ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙ Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΤΗΝ ΙΣΧΙΥ ΤΗΣ ΡΩΣΣΙΑΣ.ΠΥΣΤΕΩ ΠΩΣ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΚΑΤΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ.ΛΙΑΚΟ ΜΥΡΙΖΕΙ ΜΠΑΡΟΥΤΙ Η ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ.ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΣΥΜΒΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ.

Ανώνυμος είπε...

Ayto elipe..na to ksanapeksoune kai makges..kathiste fronima tora..

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητε φίλε Δημοσθένη συγχαρητήρια για την web ενημέρωση.
Επίτρεψέ μου ένα σχόλιο μόνο σχετικά με την διεθνή κατάσταση και τα γεγονότα στην Γεωργία.Κάποιος είπε (μάλιστα υπάρχει και σχετικό γκάλοπ στο blogg press gr.)ότι εμείς οι Έλληνες θα πρέπει να αποφασίσουμε με ποιούς είμαστε σε αυτή τη διένεξη και τις προεκτάσεις της.
Προφανός ξεχνάνε όλοι αυτοί ότι δεν έχει σημασία που βρίσκεται η καρδιά μας αλλά που βρίσκεται "ο...πισινός" μας.
Από ότι το ξέρουμε η Ελλάδα ανοίκει στην Αντλαντική συμμαχία και στην Ε.Ε. δηλαδή είναι σύμμαχος των Αμερικανών και των Νατοϊκών. Τελειώνοντας πιστεύω ότι θα πρέπει να είμαστε κατα βάση με την Ελλάδα και εμ κανέναν άλλο. Αναλόγος των συμφέρόντων μας πρέπει να είναι και οι αποφάσεις μας.
Ευαριστώ
Κώστας Σπάρτη

Foititis είπε...

Παιδιά τι πάθατε τελευταία με τα double-posts; Να ξέρετε ότι μόλις δημοσιεύσετε ένα σχόλιο κάνει λίγη ώρα να εμφανιστεί δημοσίως (εξαρτάται από τους διαχειριστές της σελίδας). Οπότε κάντε λίγο περισσότερο υπομονή προτού ξανα-δημοσιεύσετε το ίδιο σχόλιο. :)

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ YANKEES ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ ΣΥΝΧΑ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ.ΕΙΤΕ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΚΙΑ ΧΩΡΕΣ ΒΑΛΤΙΚΗΣ,ΕΙΤΕ ΜΕ ΠΟΛΩΝΟΥΣ.ΘΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΚΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΙΡΗΝΟΠΟΙΟΙ.ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΡΕΛΕΝΕΣΑΙ.ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ Ο ΠΟΥΤΙΝ.ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΣΑΛΤΑΡΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΑΜΟΛΥΣΕΙ ΤΟΥΣ ΤΟΠΟΛ-Μ

Ανώνυμος είπε...

Τον λυπάμαι κατα βάθος τον Saakashvili. Νοιαζόταν για τον λαό του αλλά οι σύμαχοί του τον συμβούλεψαν λάθος. Αντί, βάση του νόμου, να κάνει αναφορά στον ΟΗΕ και να ζητήσει παρατηρητές πήρε πρωτοβουλίες που όλοι ξέρουμε που κατέληξαν.

kostas είπε...

KAI AFTON MIN TON BLEPETE ETSI I AMERIKI TON PIRE STON LEMOTIS

kostas είπε...

ΚΑΙ ΑΝ ΜΠΟΡΙ ΑΣ ΑΡΝΙΘΙ ΣΕ ΑΦΤΟ ΠΟΥ ΛΕΙ Ι ΡΟΣΙΑ ΘΑ ΔΙ ΤΙ ΘΑ ΠΑΘΙ

jemagner είπε...

εχω μια απορια ... Αν αυτα που λεει ο Λιακοπουλος ειναι οντως αλιθινα για μας τους ελληνες .

Ανώνυμος είπε...

Περίεργο λίγα ζήτησαν οι Ρώσοι.Κάτι ετοιμάζει ο Πούτιν.

Ανώνυμος είπε...

ΛΙΓΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΖΗΤΗΣΑΝ ΟΙ ΡΩΣΟΙ , ΑΛΛΑ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΑΜΥΝΤΙΚΟΥΣ ΘΥΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΓΕΩΡΓΙΑ ( ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΑΡΜΑΤΑ , ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΗΚΑΝ..) ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΣΦΑΛΙΣΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΡΚΕΤΑ ΧΛΜ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΙΕΣΕΙΣ ΘΑ ΥΠΟΧΩΡΕΙ ΚΑΝΑ ΜΕΤΡΟ ΚΑΘΕ 12 ΜΗΝΕΣ ...( Ε ΣΕ 100 ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ...)

Ανώνυμος είπε...

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΩ ΚΑΤΙ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ...ΤΟ ΣΛΟΓΚΑΝ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ ΣΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ;"ΜΙΑ ΧΩΡΑ,ΜΙΑ ΓΛΩΣΣΑ".

Ανώνυμος είπε...

Δώσε Δήμο! "Έγραψες" με τη τσουγκράνα! Το θέμα είναι ότι με αυτά που λέει και κάνει ο Λαλάκης (Μπους), θα πιάσει όλους τους Ρώσους φαγούρα! Φαντάσου να απειλήσει κάποια στιγμή και την Κίνα! Και τον Καραμανλή τον είχε πιάσει μια ψιλοφαγούρα όταν τον πίεσε για το όνομα των Σκοπίων! Λες να τον κόλλησε ο Πούτιν?:))
Υ.Γ.: Δήμο ο Πούτιν λόγω της κακής οικονομικής κατάστασης της Ρωσσίας ξύνεται μόνο με χρυσή τσουγκράνα!

kristina είπε...

ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΕΙ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΤΗΝ ΒΓΑΛΕΙ ΚΑΘΑΡΗ Ο ΣΑΚΑΣΒΙΛΙ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΗ ΤΗ ΒΓΑΛΑΙ ΔΗΛΑΔΗ.ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΝΑ ΜΗ ΔΕΧΟΤΑΝ ΚΙΟΛΑΣ....