Τετάρτη 13 Αυγούστου 2008

ΡΩΣΙΑ: ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ ΣΤΗ Ν. ΟΣΣΕΤΙΑ

Εκπρόσωπος της Ρωσίας δήλωσε ότι δεν κατευθύνονται προς την Τιφλίδα. Κάνουν επιχείρηση αποστρατιωτικοποίησης και αφαιρούν στρατιωτικό υλικό από εγκαταλειμμένη στρατιωτική βάση και συνεχίζουν την πορεία τους για να επιστρέψουν στη Ν. Οσσετία.

Επιστρέφουν δηλαδή στη Ν. Οσσετία, όπως συμφωνήθηκε, απλώς πέρασαν κοντά από την Τιφλίδα στο δρόμο για την επιστροφή!!!

12 σχόλια:

Foititis είπε...

Είπε ο Πούτιν μα τους δώσει ακόμα μία γερή "τρομάρα" προτού επιστρέψει τα στρατεύματα του στην βάση. Φανταστείτε να έκοβε βόλτες σε όλη την Ρωσία. Δεν θα είχαν που να πάνε να αμυνθούν οι Γεωργιανοί!

Ανώνυμος είπε...

San na leme apo athina thessalonikh meso spartis!!!
Pekse bala putin!!!

Ανώνυμος είπε...

Siga mhn figei! ekei tha mazevei stratiotiko iliko kanontas voltes mexri na tou dosoun aformi na sinexisei kata katw!

Ανώνυμος είπε...

Les na kanei voltes sthn georgia mipos kai xasei ton dromo kai vgei kata toyrkia?

Foititis είπε...

Διορθώνω.. Γεωργία ήθελα να πω, όχι Ρωσία :P

Ανώνυμος είπε...

Καλησπέρα.. Ήθελα να πω κατ'αρχάς συγχαρητήρια για το βήμα που μας δίνεται αλλά και για την όλη προσπάθεια του Sir Λιακό (τι μόνο η βασίλισσα θα απονέμει τίτλους;; δεν κατάλαβα)..

Ήθελα να παρατηρήσω όμως ότι σαν το σχόλιο του τελευταίου φίλου πως δεν πρέπει να κάνουμε το ίδιο λάθος με τους κουστουμαρισμένους που θα υπογράφουν την ειρήνη αφού έχει πεθάνει τόσος κόσμος για πλάκα.. Ναι, μπράβο του Πούτιν που υψώνει ανάστημα και δείχνει ότι πρέπει να υπάρξει και ένα όριο στην Αμερικάνικη αν-εγκεφαλίτιδα αλλά εμείς δεν πρέπει να το βλέπουμε μόνο τεχνοκρατικά...

ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΛΥΣ ΠΟΝΟΣ ΕΚΕΙ ΠΑΝΩ..

ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΔΩΘΕΙ ΑΦΟΡΜΗ..

Καλή συνέχεια!

Ανώνυμος είπε...

kai ean xreiazetai? ean to sxedio Tou Theou problepei tin katharsi me auton ton tropo? Ean den genithikane oli tuxea ekei kai auto einai to pepromeno tous? Afou den pisteboume se tixi kai pisteboume se pepromeno. Afou otan kati ginete leme oti itan grameno... ti alakse twra? I poloi pou feugoun mazika? Kai ean aurio pesei apano mas meteoritis kai afanisei ta 9/10 tou plithismou? Tha anarwtiomaste akoma ean prepei i den prepei na katahristoume emeis i apistoi epi tis Gis?

Den eplizw tipota, tha ginei to sxedio Toy Kyriou oti kai na ginei. Eite apo to xeri tou anthropou, eite apo to xeri tis fisis, eite kai apo to duo...
To na leme oti den xreiazete na ginei einai lathos, den gnorizoume telika ean sta alitheia xreiazete. Tous agapame kai theloume eirini, alla den gnorizoume to ti prepei kai ti den prepei na ginei. To lew auto giati prepei na min afisoume ton pono na mas elensei, einai epikindinos o ponos kai me basi auton ton pono dimiourgoun ta megala kefalia misos kai pernoun tous nomous tous, ta lamogia.
HazaRd...

ELLINASs είπε...

xexe...swstos..o foititis...
o putin tous pezi kanonika..

Ανώνυμος είπε...

Στα περισσότερα συμφωνώ φίλε Hazard.. Όταν είπα δεν χρειάζεται να δωθεί αφορμή εννοούσα να μην παρακαλάμε εμείς να δοθεί η αφορμή.. Τώρα αν είναι έτσι το σχέδιο του Θεού σίγουρα ξέρει παραπάνω.. Αλλά δεν θα το κρίνουμε εμείς παρακαλώντας κάποιος να αλωνήσει.. Αν αυτό γινόταν αναίμακτα όπως το έως τώρα ξύπνημα της Ρωσικής μηχανής επι Πούτιν έχει καλώς.. Τα υπόλοιπα θέλουν ιδιαίτερη προσοχή και ακόμα περισσότερη κριτική αξιολόγηση.. Μερικά σχόλια είναι σαν σχόλια πανηγυρισμού γι' αυτό είπα να αναρτήσω αυτό ως αφορμή για λίγη σκέψη..
Στέλιος

Ανώνυμος είπε...

Παιδιά δ θα αφήσει εκεί τα στρατεύματα ο Πούτιν για να συνεχίσει πιο μετά τον πόλεμο τον μεγάλο που θα έρθει. Οι δυνάμεις που έστειλε στην Γεωργία δεν είναι τίποτα μπροστά σε αυτά που μπορεί να στείλει. Ούτε το 1 τοις εκατό. Σκεφτείτε μόνο. Είναι δυνατόν να κατάφεραν οι Γεωργιανοί μέσα σε 48 ώρες να καταρρίψουν 4-5 αεροπλάνα?Αν είναι δυνατόν. Απλά τα αεροπλάνα που έστειλε ήταν της πλάκας για αυτό τα ρίξανε. Αν έστελνε κάποια "από τα καλά" δεν πιστεύω να καταφέρνανε να ρίξουν κανένα οι Γεωργιανοί. Έχει δίκιο ο Λιακόπουλος όταν λέει ότι δεν είναι δυνατόν οι Γεωργιανοί να έκαναν τέτοια ενέργεια από μόνοι τους. Δεν ήξεραν μήπως οι Γεωργιανοί ότι αν κατέβαζε στρατό ο Πούτιν δεν θα ήξεραν που να κρυφτούν? Και φάνηκε αυτό. Δηλαδή ότι δεν ήταν δικιά τους ενέργεια από το ότι κλείστηκαν στην Τιφλίδα για να την υπερασπίσουν. Πριν οι ενέργειες οι στρατιωτικές των Γεωργιανών ήταν αξιόλογες στρατιωτικά. Ενώ μετά δεν ήξερα τι να κάνουν πανικοβλήθηκαν. Κατά την γνώμη μου αυτό συνέβη διότι μετά τους εγκατέλειψαν όσοι τους βοηθούσαν (Αμερικάνοι και κάποιοι άλλοι). Κατά την γνώμη μου αυτό ήταν ένα "crash test" στον Πούτιν. Τώρα όμως είδαν ότι ο Πούτιν δεν σηκώνει τσαμπουκάδες. Και πιστεύω ότι ο Πούτιν τα πήρε πολύ άγρια επειδή πήγαν στα δικά του τα λιμέρια να κάνουν τσαμπουκά. Αν και νομίζω ότι οι ίδιοι που αρχίσαν τον τσαμπουκά ήξεραν ότι ο Πούτιν αν αντιδρούσε δεν θα έμενε τίποτα όρθιο. Ένα "crash test" ήταν αυτό αδελφοί μου. Ετοιμάστείτε γαι πολύ συνταρακτικά γεγονότα πιο μετά. Ο Κύριος ημών Ιησούς Χριστός να σας συντροφεύει

Ανώνυμος είπε...

Η Ρωσία κανει οτι θελει στην περιοχη της και το δείχνει με όλους τους τρόπους. Η γνώμη μου είναι ότι οσο ειναι πρόεδρος ο Σαακασβίλι (ενα πρόεδρο που σπούδασε στο HARVARD με υποτροφία απο το State Department - Πληροφορία απο ειδήσεις της ΕΡΤ- ) η περιοχή θα είναι 'θερμή' ανα πάσα στιγμή!!!

medabots είπε...

giati pote fygan kai tha epistrepsoun?