Τετάρτη 13 Αυγούστου 2008

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΠΟΥΤΙΝ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ

Σύμφωνα με δικές μας πληροφορίες ο Πούτιν προειδοποίησε την Τουρκία να μην επιτρέψει σε νατοϊκά στρατεύματα να περάσουν από το έδαφός της για τη Γεωργία, ενώ ο Ερντογάν πήγε για να διερευνήσει τις προθέσεις της Ρωσίας απέναντι στην Τουρκία σε ένα ενδεχόμενο πόλεμο με το ΝΑΤΟ.

31 σχόλια:

Γιώργος είπε...

vladimire mpes k partous ti poli..meta ksereis pou tha ti doseis..ekei opou anikei

Ανώνυμος είπε...

ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΣ ΣΤΟ www.liako.gr

Ανώνυμος είπε...

ΩΡΕ ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΣΦΑΓΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΒΑΡΘΟΛΩΜΑΙΟΥ. ΕΜΠΑΙΝΕ ΠΟΥΤΙΝ ΕΜΠΑΙΝΕ.ΜΑΓΚΕΣ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΕΠΙΦΥΛΑΚΗ.

Ανώνυμος είπε...

Ρε παιδια μηπως τα γεγονοτα γινονται οπως λενε οι Αγιοι της εκκλησιας μας.. Απλα βλεπω πως οτι ειπε ο Λιακο εχει γινει... ή οπως ολοι βλεπουμε τα πραματα πανε προς τα 'κει... ηρθανε τα γεγονοτα... και ακολουθουν την σειρα που λεει ο Λιακο ο οποιος απλα λεει οτι λεν οι αγιοι της εκκλησιας... Ιδομεν!

Ανώνυμος είπε...

Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΝΑΤΟ.ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΦΗΣΕΙ ΝΑΟΙΚΑ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΑΝ ΤΗΣ ΖΗΤΗΘΕΙ.ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΓΛΥΤΩΝΕΙ ΑΠ ΤΟΥΣ TOPOL-M η ΝΑΤΟΙΚΑ SS-27

Ανώνυμος είπε...

ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΠΕΡΙ ΔΙΑΛΥΣΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΗ ΦΑΕΙ ΜΕ ΤΑ ΝΥΧΙΑ ΤΗΣ Η ΑΓΡΙΕΥΜΕΝΗ"ΑΡΚΟΥΔΑ"...Η ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΠΟΥΤΙ(Α)Ν(Α)(Σ) ΩΣ ΣΗΜΕΙΟ ΑΝΑΦΟΡΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΑΣΚΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΠΙΣΤΗΣ ΣΤΗ ΜΙΑ ΣΤΗ ΑΛΛΗ ΑΚΡΗ ΓΗΣ...ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ...ΘΕΛΕΙ ΠΙΣΤΗ,ΕΙΜΑΙ ΡΩΣ

Ανώνυμος είπε...

και μια Ερωτηση.. απο που οι πληροφοριες βρε Λιακο για το οτι ειποθηκαν αυτα?

Ανώνυμος είπε...

"Εντυπωσιακές λαϊκές παραδόσεις και χρησμοί επιμένουν ότι το καλοκαίρι και η επόμενη περίοδος που ακολουθεί είναι εξαιρετικά κρίσιμα.Είναι χαρακτηριστικός ο θρύλος που είναι ευρέως γνωστός και διαδεδομένος στους Τούρκους,
και λέει πως όταν ο Μωάμεθ ο Πορθητής εισήλθε στην Αγία Σοφία νικητής, σήκωσε το βλέμμα και είδε σε όραμα ψηλά τον αριθμό 555 και ταυτόχρονα άκουσε μια φωνή που του έλεγε: "ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΓΙΑ 555 ΧΡΟΝΙΑ"Το καταπληκτικό είναι βέβαια ότι η "περίοδος" αυτή λήγει το 2008,(1453 συν 555 =2008!)τη στιγμή που στη γύρω περιοχή εξελίσσονται με τρομακτικά γρήγορους ρυθμούς ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΑΤΑ γεγονότα.

Ανώνυμος είπε...

ΔΩΣΤΑ ΟΛΑ ΡΩΣΙΚΟ ΑΡΚΟΥΔΙ! ΜΠΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΚΗΠΟΥΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΡΕ ΦΙΛΕ... ΜΠΕ ΡΕ ΣΕ ΛΕΩ, ΜΠΕΕΕΕΕΕΕ!

Ελλάνιος είπε...

Χεχεχε, είναι που λέμε ότι θα πέσει ξύλο της ...ρωσικής αρκούδας. Άντε ρε παιδιά να ξαναλειτουργήσει η Αγιά Σοφιά. Δεν έχω πάει ποτέ στην Τουρκία. Έχω κάνει τάμα να μην πάω παρά μόνο όταν "πάλι με χρόνια με καιρούς, πάλι δικά μας θα 'ναι". Λέτε να ήρθε ο χρόνος; :-)

Ανώνυμος είπε...

Οι ρωσοι σε 2-3 χρόνια θα είναι πανετοιμοι στρατιωτικά με νεάς τεχνολογίας οπλοστάσιο.Σε ξηρά αέρα και θάλασσα.Ολα τα project τους είναι για το 2011-12

Ανώνυμος είπε...

Ehw orkistei na min paw stin Poli para otan eleftherwthei..to lew k me doulevoune..na m'axiwsei o theos na zisw na dw ta thavmata..
Mexri tote subarastekomaste stin kokkini arkouda..partous ta vrakia putin!

Ανώνυμος είπε...

και ο διαμελισμος της Τουρκιας ερχεται ο Ερντογαν δεν σκεφτεται τους τουρκους συμπολιτες του

Ανώνυμος είπε...

αρα σειρα εχει η τουρκια

Ανώνυμος είπε...

Αντε τουρκια να σε δω τωρα τι θα κανηs.Μη το ψαχνηs!.... η λυση ειναι μονοδρομοs... θα ακολουθησηs και εσυ το σχεδιο του θεου θεs δεν θεs. Ερχεται και για σενα το πληρωμα του χρονου να παρηs αυτο που σου αξιζει,να πληρωσηs δηλαδη και εσυ για ολα τα εγκληματα και το αδικο που εχειs κανη στουs αλλουs λαουs.

Ανώνυμος είπε...

ο κ. Λιακοπουλος δεν μας εχει διευκρινησει τι ακριβως θα γινει το 2012 η επιστροφη των Ε(Λ)? η ο ερχομος του Πολεμαρχου ( που κανεις δεν ξερει το ονομα του)

Anezina είπε...

Εγώ εχω να πω ενα μεγάλο μπράβο στον Λιάκο που μας ενημερώνει με τόσο μεγάλη ακρίβεια. Και γενικά τα οσα μας λεει κάθε μέρα είναι σωστά αν βέβαια κάτσει κάποιος να τα σκεφτεί με το μυαλό...γιατί δυστυχώς οι περισσότεροι λένε ..ε δεν βαριέσαι σιγά μην βγούν. Κι όμως έρχεται ξαφνικά κάτι και μας το επιβεβαιώνει καλή ώρα όπως με το επεισόδιο.

Ανώνυμος είπε...

ΜΗΠΩΣ...ΛΕΩ ΜΗΠΩΣ Η ΚΟΚΚΙΝΗ ΑΡΚΟΥΔΑ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΑ ΝΥΧΙΑ ΤΗς? ΠΑΝΤΩΣ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΔΕΝ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΣΟΥ!!!!! ΟΥΤΕ ΨΥΛΛΟΣ ΣΤΟΝ ΚΟΡΦΟ ΣΟΥ!!!!! ΛΥΠΑΜΑΙ ΑΛΛΑ ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΠΟΛΥ ΧΛΩΜΟ ΚΑΙ ΜΥΡΙΖΕΙΣ ΘΑΝΑΤΙΛΑ. ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΕΛΕΓΕ Ο ΜΑΚΑΡΙΣΤΟΣ ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΠΑΙΣΙΟΣ "ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΚΟΛΛΥΒΑ ΣΤΟ ΖΩΝΑΡΙ ΤΟΥΣ" ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ .........

kostas είπε...

ΜΙΝ ΜΙΛΑΝΕ ΠΟΛΙ Η ΤΟΥΡΚΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΙ.ΦΙΣΙΚΑ ΕΦΧΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΕΙΡΙΝΙ ΑΛΑ ΟΛΙ ΕΧΟΥΝΕ ΤΑ ΔΙΚΤΟΥΣ ΣΚΕΔΙΑ ΘΕΛΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΜΙ ΟΜΟΣ ΠΡΟΟΘΟΥΝ ΤΟ ΣΚΕΔΙΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ(ΠΑΙΣΙΟΣ ΜΟΝΑΧΟΣ)

dimenko είπε...

εμπαινε Πουτιν

maniac είπε...

Εαν ο Πουτιν εχει βλεψεις προς την Τουρκια κ την προιδοποιει σημαινει οτι φοβατε για μια γενικοτερη συρραξη με τους Αμερικανους και θα θελει ανοιγμα προς τι μεσογειο ωστε να μπορει να χτηπισει το Ισραηλ ο αμεσως μετα ειναι η ελλας η οποια ειναι στο νατο και γιαυτο θελω να δο πως θα αποφυγουμε να εμλακουμε τοτε...εκτος εαν τα στενα τα θελει για καθαρα αμυντικους λογους.

Ανώνυμος είπε...

στην σημερινη εποχη ο πολερμαχος του θεου υπαρχει και το ονομα του ειναι ΒΛΑΔΙΜΗΡΟΣ....ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕ:)

ELLANIOS1991 είπε...

TOUS PAIZEI MPALA O POUTIN!!!OMPENE POUTIN!!STON POUTIN POUTINIES DEN GINODE!!

dimenko1980 είπε...

Έχω να πώ κάτι για τους δήθεν έξυπνους και είρωνες. Βάλτε τον απαυτόν σας κάτω και διαβάστε κανένα βιβλίο πριν αρχίσετε να μιλάτε και να κάνετε σχόλια.Μπουχτίσαμε στην Ελλάδα από δήθεν ξερόλες και ειδικούς. Οταν διαφωνέιτε με κάτι, περιμένω να με πείσετε με επιχειρήματα και όχι με εξυπνάδες.

Ανώνυμος είπε...

OLA KALA AFTA POU LETE R PEDIA AYTO POY DEN MPORW NA KATALABW EINAI PWS EINAI DYNATON H ELLADA NA MHN ANAMEIXTHEI SE AYTO TO MEGA MAKELEIO POY EIDI EXEI ARXISEI NA ANADYETAI...

aKOMH MEGALYTERH APORIA...

AFOU THA STAMATHSOYN NA YPARXOYN ELEFUERA HLECTRONIA TOTE LOGIKA THA STAMATHSEI H FTHORA THS YLHS... SWSTA???
ARA THA EIMASTE ATHANATOI...
EXEI KANEIS PLHROFORIES GIA TO THEMA?

Ανώνυμος είπε...

Συνχαρητήρια για την καλή πληροφόρηση.

Ανώνυμος είπε...

kala tous kanei more na doun ki aytoi ligo ta zoria pou mono adikies xeroun na kanoun aytoi oi tourkoi!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

oi tourkoi exoun apodeixei xiliades fores poso ...... einai ego prosopika pou mpeno se site diafora kai miloun gia themata pou aforoun kati elliniko mpenoun kai vrizoun asistola atoma pou len oti einai tourkoi ki oti kafiounte pou einai katagoghs tetia !!! an nomizounn oti einai mages me to na vrizoun tis mnimes pesonton apo aytous opos o solomos solomou sth kipro kai oi tourkoi thrasidila na vrizoun nekres manes ellinon prostixa kai me lexeis pou de lehonte tote ti na po???de taxo me ton lao ton ftoxo pou upoferei !!!taxo me parapollous fanatismenous pou vrizoun dixos etia !!! kai fusika me tous igetes tous !!!

Ανώνυμος είπε...

ουδεν σχολιο

Ανώνυμος είπε...

Ο/Η Γιώργος είπε...

vladimire mpes k partous ti poli..meta ksereis pou tha ti doseis..ekei opou anikei

οταν την παρει σε σενα θα τη δωσει με τη μια. Μετα θα το ξανασκεφτει κ θα τη κανει δωρο στους ελληνες επειδη ειναι κ ορθοδοξοι αρα αδελφια τους...

Ανώνυμος είπε...

η πληροφορια αυτη ειναι μυστικη? δλδ μπορει να πεσουν κεφαλια αν μας πειτε που το μαθατε?