Τετάρτη 13 Αυγούστου 2008

ΔΗΛΩΣΗ ΛΑΒΡΟΦ ΓΙΑ ΟΥΚΡΑΝΙΑ

Ο υπουργός εξωτερικών της Ρωσίας, κ. Λαβρόφ, δήλωσε το βράδυ της Τετάρτης, 13 Αυγούστου 2008, ότι το προεδρικό διάταγμα που υπέγραψε ο Ουκρανός πρόεδρος είναι ένα πολύ σοβαρό βήμα εναντίον της Ρωσίας. Η Ουκρανία με αυτό τον τρόπο παραβιάζει την συμφωνία που έχουν υπογράψει από το 1997.

20 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ok. I found an information here that i want to look for.

Ανώνυμος είπε...

very cool.

Ανώνυμος είπε...

τους τρωγετε και αυτους

Foititis είπε...

Και αυτούς οι Αμερικάνοι ότι θέλουν τους κάνουν μου φαίνεται...

Αμαζόνιος είπε...

μαλλον οι ουκρανοι ζηλεψαν τα χωραφια των γεωργιανων και σκεφτηκαν οτι ειναι ευκαιρια να τους τα καλλιεργησουν οι ρωσοι τωρα που πηραν φόρα.....

ξεχνανε τα ζωα οτι μεσα στην ουκρανια υπαρχει μεγαλη μειονοτητα ρωσων και μαλιστα προς την νοτια ουκρανια που ειναι και η περιοχη που ενδιαφερει ιδιαιτερα την ρωσια;!!!

Ανώνυμος είπε...

O ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ

Ανώνυμος είπε...

Οι προφητείες εφαρμόζονται κατά μαθηματική ακρίβεια

Ανώνυμος είπε...

η αρκουδα περα απο τα δυνατα δοντια και τα γαμψα σκληρα νυχια της μας εντυπωσιαζει και με το κοφτερο μυαλο και την τσεκουρατη γλωσα της.

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΚΕΦΤΩ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΜΕΤΑ ΑΠ΄ΑΥΤΟ...

Ανώνυμος είπε...

dn eprepena to kanei auto h oukrania

Ανώνυμος είπε...

pisteuw pws oles autes oi xwres dn pernoun mones tous protoboulies na pane kontra sthn rossia!!!!

jellos είπε...

kalo i kako ?

Ανώνυμος είπε...

Καταλάβατε τι θα γίνει πάλι.Η Ρωσία θα κόψει το αέριο που μέσω Ουκρανίας πάει Κεντρική Ευρώπη.Η Ευρώπη με τη σειρά της θα κλαψουρίζει στην Ουκρανία να υποχωρήσει με το γλειφυτζούρι του εισητηρίου στην Ε.Ε και αυτή σαν μωρό παιδί θα το αρπάξει αναιρώντας την απόφαση.Συμπέρασμα,πάλι του κοντού πέρασε.

Ανώνυμος είπε...

Αρχισανε τις μαγκιές οι Ουκρανοι?Δεν είδαν τι έπαθαν τα άλλα τσιράκια?Αυτοί όμως θα δοκιμάσουν τα τελευταία οπλικά συστήματα και όχι τα παλιά επί σοβιετικής ένωσης που ξεφορτώθηκα οι Ρωσοι στη Γεωργία.

Ανώνυμος είπε...

ΕΔΩ ΔΕΝ ΤΙΘΕΤΑΙ ΑΠΛΩΣ ΘΕΜΑ ΑΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ.ΑΠΟ ΠΑΛΙΑ Η ΣΕΒΑΣΤΟΥΠΟΛΗ ΗΤΑΝ ΑΓΚΥΡΟΒΟΛΙ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΤΟΛΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗ ΜΑΥΡΗ ΘΑΛΑΣΣΑ.ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΚΛΕΙΣΕ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 17 ΜΕ ΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ.Ο ΟΥΚΡΑΝΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΔΕΙΧΝΕΙ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙ[ΑΡΑΓΕ ΑΠΟ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ].ΕΤΣΙ ΑΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΘΑ ΚΟΙΤΑΞΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΙ ΤΗΝ ΚΡΙΜΑΙΑ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΠΛΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΡΩΣΟΦΩΝΟΙ.ΔΕΝ ΑΠΟΚΛΕΙΩ ΤΗΝ ΚΑΘΟΔΟ ΤΗΣ ΡΩΣΙΚΗΣ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΜΗΧΑΝΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΤΗΣ.ΕΤΣΙ ΑΝΟΙΓΕΙ ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΜΑΧΩΝ.

Ανώνυμος είπε...

"Ta krati tou Borra tha ginoun staxti"
Profiteia.

Ανώνυμος είπε...

ΜΟΝΟ ΤΟ ¨ΜΟΣΧΑ¨ΠΟΥ ΑΓΚΥΡΟΒΟΛΕΙ ΣΤΗ ΚΡΙΜΑΙΑ ΦΤΑΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΟΥΚΡΑΝΙΚΟ ΣΤΟΛΟ.ΙΔΙΩΣ ΟΙ ΟΥΚΡΑΝΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΕΣΤΙ ΠΟΥΤΙΝ ΚΑΙ ΑΡΚΟΥΔΑ

Ανώνυμος είπε...

Vazete fitilies oukranoi!tha sas gurisei boumerang!otan ta aristopolemika tou kontou sas sarwsoun...tremete lamogia!

Ανώνυμος είπε...

Αν όντως η προφητείες βγαίνουν αληθινές τότε τα κράτη του βορρά είναι η Ουκρανία, Πολωνία που θέλουν και αντιπυραυλική ασπίδα. Για την Λευκορωσία, θα δούμε.

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΕΣ,ΑΛΛΑ ,Ο ΤΕΛΙΚΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ,ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ