Τετάρτη 13 Αυγούστου 2008

Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΠΗΓΕ ΕΚΤΑΚΤΩΣ ΣΤΗ ΡΩΣΙΑ

Ο Ερντογάν πήγε το βράδυ της Τετάρτης, 13 Αυγούστου 2008, στη Μόσχα και συναντήθηκε με το Μεντβέντεφ. Ο Ερντογάν, σύμφωνα με αυτά που ανακοινώθηκαν, πρότεινε να γίνει μια «συμμαχία του Καυκάσου» για να εξασφαλιστεί η ειρήνη στην Γεωργία.

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΜΑΛΛΙ ΠΗΓΕ ΤΟΝ ΒΛΕΠΩ ΚΟΥΡΕΜΕΝΟ ΝΑ ΓΥΡΝΑΕΙ

TISH είπε...

Διαβασα πριν χρονια σε ενα βιβλιο νομιζω του ΜΟΝΑΧΟΥ ΠΑΙΣΙΟΥ οτι η τουρκια και η Ρωσια θα κανουν συμμαχεια εναντιω της ευρωπης...
και μετα θα την καταστρεψη η Ρωσια την τουρκια...

Ελλάνιος είπε...

Έλα ρε Ερντογάν, σε ποιον πουλάς παραμύθι; Αφού ξέρουμε όλοι για ποιο λόγο πήγες στο Βλαδίμηρο. Διάβασες τις προφητείες στα βιβλία του Δημοσθένη, έμαθες τι σας περιμένει και είπες να τον παρακαλέσεις να μη σας φάει λάχανο. Χοχοχο. :-)

mirmidon είπε...

Ο Ερντογαν ως γνωστον διατηρει ενα προφιλ καπως αποστασιωποιημενο απο τους στρατηγους οι οποιοι ειναι φουνταριστοι αμερικανοφιλοι. Ο Ερντογαν βεβαια τους φορεσε το Γκιουλ που δεν το ηθελαν και με τη μαντηλα τους εξωθησε πολυ παρολα αυτα οι στρατηγοι πρακτικα για τα δεδομενα της Τουρκιας εμειναν αμετοχοι ....... αλλα με τα γεγονοτα νομιζω πως ηταν εσκεμμενο. Τον αφησαν επανω γι να εχουν καποιο καπως μακρια απο το στρατιωτικο καθεστως πιο μουσουλμανοφιλο ....αποδεκτο απο το κοινο αισθημα......ομως μου φαινεται εχει αρχισει να χρωσταει χαρες που εμεινε επανω ........και τωρα θα αναγκαστει να παιξει το ρολο που θα του πουν .....νομιζω οτι θα χρησιμοποιησει την αποσταση του απο τους στρατηγους αλλα θα κινηθει υποχθονια στο παρασκηνιο

Ανώνυμος είπε...

Me tin oura sta skelia o tourkos pou poulaei tsabouka se kupro, aigaio -min pw gia kourdous k loipous trigurw- oso k na parakalas...ah katakaimeni tourkia..tha vlepoume na kaigeste..den tha meinei tpt orthio!o kairos eftase..me tin hari tis panagitsas mas..

Ανώνυμος είπε...

ειδατε που ο ερντογαν φυτρωνει εκει που δεν τον σπερνουν?

Ανώνυμος είπε...

Μου φαίνεται οτι έκανε κακάκια...

Ανώνυμος είπε...

Πάντως πρέπει να του αναγνωρίσουμε κινητικότητα, κατι το οποίο δεν υπάρχει στην Ελληνική πλεύρα, που μόνο κανα δυο κορόνες από την Μπακογιάννη έχει να επιδείξει.

medabots είπε...

h tourkia to pezei diplo tamplo..mia me thn amerikh mia me thn rosia