Τετάρτη 13 Αυγούστου 2008

ΚΑΙ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΞΥΝΟΤΑΝΕ…..

Ο Μπους αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο διακοπής των σχέσεων Αμερικής και Ρωσίας αν τα πράγματα εκτραχυνθούν περισσότερο. Και ο Πούτιν απάντησε ότι η Ρωσία είναι πολύ μεγάλο κράτος και μπορεί να ζήσει και χωρίς την καλημέρα των Αμερικάνων.
ΣΧΟΛΙΟ: Απ’ ότι φαίνεται ο Πούτιν χρειάστηκε την τσουγκράνα που του έστειλε δώρο ο Λιακόπουλος για να ξύνεται.

13 σχόλια:

Foititis είπε...

Εδώ ανακοινώθηκε τόσες ώρες ότι τα πυρά έχουν σταματήσει (άσχετα με τι κάνουν μερικοί αυτοβούλως)και οι Αμερικάνοι λένε να χαλάσουν ακόμα τα πράγματα... Χαζές δικαιολογίες ψάχνουν, όπως πάντα! Αυτή η δήλωση ήταν χρονικά άστοχη έστω και αν αργότερα (όπως ξέρουμε εμείς) πράγματι τα πράγματα θα χαλάσουν.

Αμαζόνιος είπε...

να του στειλετε και μια βενταλια να κανει αερα στο....παντελονι του!

Ανώνυμος είπε...

Αχαχαχαχαχαχαχαχα!!!Νομίζω έχει μια χρυσή δικιά του για τέτοιες ειδικές περιστάσεις!

GEO33 είπε...

Βλαδἰμηρε, από το πολύ ξύσιμο πρόσεχε μη ματώσεις.

Ανώνυμος είπε...

xaxaxa!!kalo poli kalo!!xaxaxa!!

Ανώνυμος είπε...

ΛΙΑΚΟ ΣΗΜΕΡΑ ΑΚΟΥΣΑ ΜΙΑ ΔΥΛΩΣΗ ΤΟΥ ΜΠΟΥΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΛΕΥΚΟ ΟΙΚΟ ΚΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΜΑΛΤΣΕΧ ΑΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ.ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΓΚΡΙ ΔΟΥΛΟΣ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ Ο ΜΠΟΥΣ.ΔΕΝ ΚΟΙΤΑΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΧΡΕΩΜΕΝΟΙ.ΡΕ ΠΟΥΤΙΝ ,ΠΟΥΛΑ ΤΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΓΥΡΝΑ ΤΑ ΣΥΝΑΛΛΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΠΟΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΔΟΛΑΡΙΑ ΣΕ ΡΟΥΒΛΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΚΡΑΧ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ

Ανώνυμος είπε...

Βασικά τον είδα και εγώ τον μαλτσεχ ενώ έκανε δηλώσεις ο Μπους. Στην αρχή νόμιζα πως ήταν ένας άνθρωπος που φόραγε απλά μια μάσκα αλλά μετά κατάλαβα ότι δεν ήταν άνθρωπος αλλά κάτι άλλο....

Ανώνυμος είπε...

Pou?pou? poio video ?thelw k gw na dw afto to maltsex...! Aisxos me ta rupara geni..oust re!

Ανώνυμος είπε...

Βασικά εγώ το είδα στις ειδήσεις της ΝΕΤ χθες το βράδυ...

Ανώνυμος είπε...

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΠΟΥΤΙΝ!!!!

medabots είπε...

to thema einai pou...

Ανώνυμος είπε...

kala ayta ta onta exoun mia efesh sto fako na vgenoun?na emfanizonte sta parathira kai na ta vlepoi o kosmos?kala de mporoun na ta simazepsoun?o mpous agkalia mayta koimate?