Τρίτη 12 Αυγούστου 2008

ΔΗΛΩΣΗ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗ ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

1)Ας ευχηθούμε, ότι αυτοί που έκαναν τη σφαγή των Οσσετών και των Ρώσων στο Τσκινβάλι και τα γύρω χωριά, κατάλαβαν ότι ο Πούτιν τους έστειλε σαν μήνυμα, ότι σε κάθε προσπάθεια να πουλήσουν τσαμπουκά στη Ρωσία θα το μετανιώνουν.
2)Η Ρωσία κατέστρεψε τις στρατιωτικές υποδομές της Γεωργίας σε επίπεδο τηλεπικοινωνιών, ραντάρ, λιμενικών εγκαταστάσεων, αποθηκών και στρατοπέδων
μέσα σε 48 ώρες. Αυτό προβλημάτισε τους αναλυτές του ΝΑΤΟ που φαίνεται ότι κοιμούνται ύπνο βαθύ ακόμη όσον αφορά τις στρατιωτικές δυνατότητες της Ρωσίας του Πούτιν. Αυτό το καταλαβαίνουμε και από τους επικίνδυνα άσχετους δήθεν ειδικούς στρατιωτικούς αναλυτές που βλέπουμε στα ελληνικά ΜΜΕ. Όταν τους ακούω, αναρωτιέμαι αν η Παναγία προστατεύει αρκετά την Ελλάδα ώστε να γλιτώσουμε σε περίπτωση κρίσης ή θερμού επεισοδίου.
3)Αν χρειαζότανε να προχωρήσει η Ρωσία την επέλαση της τεθωρακισμένης σφήνας τύπου Ρόμελ που εφάρμοσε, θα έκοβε τους δρόμους για την Τουρκία και την Αρμενία
αποκλείοντας τους Γεωργιανούς στην πρωτεύουσά τους την Τυφλίδα όπου συγκεντρώθηκαν έντρομοι για να υπερασπιστούν τον Σαακασβίλι εφαρμόζοντας στρατηγική δίχρονου παιδιού σε πανικό. Εκείνοι βλέπετε που έκαναν τη σφαγή στο Τσκινβάλι είχαν ήδη γυρίσει στην «έδρα» τους. Η «ΑΛΩΣΗ» της Τυφλίδας θα ήταν τόσο δύσκολη όσο αυτή της Βαγδάτης, δηλαδή ζήτημα ενός 24ώρου το πολύ.
Ο Θεός βοήθησε και κάτι τέτοιο δεν συνέβη.
Αν όμως αθροίσουμε τον χρόνο των επιχειρήσεων θα δούμε ότι η Γεωργία θα άντεχε περίπου 3 ημέρες, τουλάχιστον με το σκεπτικό αμύνης σε επίπεδο μπράβων και όχι τακτικού στρατού εκπαιδευμένου σε ανταρτοπόλεμο και πόλεμο φθοράς του αντιπάλου όπως έγινε στο Αφγανιστάν. Ειλικρινά μου φάνηκε αδιανόητη η ενέργεια των Γεωργιανών να «ταμπουρωθούν» στην Τυφλίδα.
4)Οφείλω να πω και σε μερικούς από τους φίλους του LIAKO.GR ότι καλό θα ήταν μια τηλεοπτική εκπομπή παρουσίασης βιβλίων και επομένως μια εκπομπή με άποψη να την παρακολουθούν καλά πριν βγάλουν συμπεράσματα. Το να βγάζουμε γούστα επειδή κάποιος Πούτιν τέλος πάντων βρέθηκε να πάει κόντρα στο ΝΑΤΟ δεν σημαίνει ότι τον αγιοποιούμε κιόλας, ή ότι τον θεωρούμε σωτήρα του κόσμου, ή τον
μεγαλύτερο ευεργέτη της Ελλάδας.
5)Όσον αφορά τα θύματα που άφησαν πίσω τους οι βομβαρδισμοί των Ρώσων μεταξύ των αμάχων είναι μέσα στα πλαίσια των δυστυχώς αναπόφευκτων συμβάντων κατά την διάρκεια πολέμου. Αν υπήρχαν μεταξύ των Γεωργιανών πολλά θύματα αμάχων τότε το CNN και ο «ανταποκριτής» του στην Τυφλίδα κ. Σαακασβίλι θα το έκαναν πρώτο θέμα. Αντίθετα η ρωσική προπαγάνδα είχε μπόλικο υλικό αφού τη σφαγή την έκανε η γεωργιανή πλευρά. Όσον αφορά την περιβόητη βομβαρδισμένη πολυκατοικία κάτι δεν μου πάει καλά αφού δεν είδα γκρεμίσματα αλλά μόνο ένα διαμέρισμα να καίγεται.
6)Παρακαλώ θερμά να σταματήσουν οι ανοησίες με το ποιος είναι ο ΠΟΛΕΜΑΡΧΟΣ διότι κανείς μα κανείς δεν τον γνωρίζει ούτε έχει ακούσει ποτέ για αυτόν. Μην προτείνετε λοιπόν το ποιος είναι αφού δεν είναι κανένας γνωστός ώστε να μπορείτε να σκεφθείτε ποιος θα μπορούσε να είναι.

Το θέμα της Γεωργίας δεν έκλεισε. Αν οι Αμερικανοί έβγαλαν κάποια συμπεράσματα, το ίδιο κάναμε και εμείς.

ΔΥΝΑΤΑ ΚΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ

30 σχόλια:

PLOUTONAS είπε...

swstos

Ανώνυμος είπε...

κι εγώ συμφωνώ. καλά που έχουμε κι εσένα Λιακόπουλε και μαθαίνουμε κάτι. Δέσποινα, 20.

Alexander είπε...

nai,oloi sumfwnoume alla to trelo paralirima pou mas epiase den to stamatame,dikio exei kai ta pernei o k.liakopoulos me auta pou leme,ante kopste ta xaza sxolia kai postarete sobara pramata.

Υ.Γ. to dialisame to site xD apo xthes mexri shmera 30.000 parapanw views kai anebenei sinexia,sto diastima 13:00 me 13:30 den mporousa na mpw sta comments logo tou "traffic" xDDDD

Alexander είπε...

diorthwsh sthn wra pou eipa xD,19:00-19:30,:P

Ανώνυμος είπε...

Λιακό να 'σαι καλα που μας ανοίγεις τα μάτια και μας βγάζεις απ'τον λήθαργο της ελληνικής καθημερινότητας ,την οποία επιβάλλει η νέα τάξη των πραγμάτων. Συνέχισε ετσί και εμείς είμαστε μαζί σου...

Ανώνυμος είπε...

ΣΩΣΤΑ ΤΑ ΛΕΣ Λ.

vasileios είπε...

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΕ ΠΟΥ ΑΝΟΙΓΕΙΣ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΩΝ ΚΟΙΜΗΣΜΕΝΩΝ.ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ ΧΥΜΑ ΚΑΙ ΤΣΟΥΒΑΛΑΤΑ.ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

liako kala ta les...auto me ton obama mporeis na to eksigiseis kalitera??piga sto channel tou sto youtube kai tou egrapsa oti iparxei mia profitia pou leei oti 8a skoto8ei

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ κ. Λιακόπουλε, σε ευχαριστούμε για την ορθή και ενημερωμένη αναλυση των πρόσφατων γεγονότων που έχουν συνταράξει το παγκόσμιο συνειδητοποιημένο πληθυσμό. Ίσως θα πρέπει εκτός από τα απλά posts να συμμετέχουμε πιο ενεργά στην ανατροπή της επιβολής των κανονισμών της Νέας Τάξης των Πραγμάτων και της καθοδηγούμενης παραπληροφόρησης (προπαγάνδα).

Με εκτίμηση...

Ανώνυμος είπε...

Oτι συνεβη,θεωρω,πως συνεβη επειδη η Γεωργια δεν ειναι μελος ΝΑΤΟ και ετσι τα πραγματα ηταν μαλλον ευκολα για την Ρωσια.Η αμερικανικες υπηρεσιες φουσκωσαν τα μυαλα καποιων στην χωρα με υποσχεσεις και τωρα τους αφηνουν μονους και εκθετους.Το ιδιο εκανε και η Ρωσια στην Σερβια το 1999,για να μην νομιζουμε οτι υπαρχουν καλοι και κακοι "προστατες".

Το γεγονος ειναι οτι η δοκιμη κατεδειξε εναν προεδρο εξισου σκληροπυρηνικο με τον προκατοχο,Πουτιν και οτι οι ΗΠΑ πρεπει να βρουν εναλλακτικο τροπο να ελενξουν την περιοχη.
Για αλλη μια φορα κριμα στις ζωες που χαθηκαν και θα χαθουν στο βωμο της ανθρωπινης απληστιας για εξουσια και ματαιοδοξο πλουτισμο.

My Alter Ego είπε...

Αγαπητέ κύριε Λιακόπουλε,
εσείς τα λέγατε, τα λέτε και θα τα λέτε.. το θέμα είναι αν ακούει κάποιος! Και ο Πούτιν μίλησε.. αλλά ο Μπούς.. το βιολί του!!!
Χαίρομαι που τους έδειξε ένα μικρό δείγμα δύναμης ο Βλαδίμιρος γιατί νόμιζαν οτι είναι τα αφεντικά και πως όλος ο κόσμος προσκυνά τα αμερικανάκια!!!!!
Μάλλον, πολλοί δεν έχουν καταλάβει τι θα πεί Ρωσία και Πούτιν!!!
Γιατί είπαμε... Στον Πούτιν πουτινιές???????

Να 'σαι καλά

Ανώνυμος είπε...

Dimostheni, se kapoio rossiko site anaferei poies xwres voithisan thn Georgia kai mesa se autes anaferetai kai h Ellada me polemiko uliko, thleepeikoinwnies ktl. gnwrizeis kati? mporeis na to diastavrwseis? ta mme edw den exoun anaferi tipota.
Anastasis R.

Ανώνυμος είπε...

Gia Sou Leonhart.
Thelo Na Se Rotiso Sto Post Sou Pou Protinis, Ti Dilady Enois Na Kanoume?
Efxaristo.

PS: Thello Na Zitiso ''SYGNWMH'' Gia Ta Greeklish, Alla Epidi Eimai ''Anorthografos'' Tha Itan Xirotera Na Grafo Sta Elinika.

Efxaristo Gia Tin Katanoisy.

Ανώνυμος είπε...

ΔΗΜΟΣΘΕΝΗ, ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΔΥΝΑΤΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ. ΟΤΑΝ Ο ΠΟΛΕΜΑΡΧΟΣ ΘΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΤΟΝ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΜΕ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΜΑΧ ΤΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΠΕΝ ΤΖΑΡΑΧ ΜΩΛ.
Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΑΡΓΗΣΕΙ. ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΑΡΧΙΣΑΝ, Ο ΙΧΩΡ ΘΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΕΙ.
Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ

Unknown είπε...

Agapite Anonymos,
Afto pou thelw na pw einai pws kai stin kathimerini mas zwi prepei na sabotaroume, me opoion tropo thewrei o kathenas dikaio (xwris na vlaptei to synanthrwpo tou), tis protheseis twn lamogiwn prospathwntas(me tin ypostiriksi tou pantodynamou) na vriskomaste makria apo anousies sygkrouseis i na ypokyptoume stis pagides twn daimwniwn oi opoies perigrafontai sta vivlia (vlepe Δαίμονες Παγίδες και Τεχνάσματα, Οδηγίες για Νικητές, Πρωτόκολλα κτλ.)

P.S.: Gia na se ypostiriksw sxetika me ti dyskolia sou grafw kai gw me Greeklish file Anonymos...

Me ektimisi...

Ανώνυμος είπε...

Keep walking Λιάκο μη μασάς!

Ανώνυμος είπε...

Γεια σου ρε Δημοσθένη.Λύσε μας και μια απορία μιας και ήσουν στο ΝΑΤΟ.Ειναι δυνατόν οι Ρωσοι να τα βάλουν με όλες τις χώρες του ΝΑΤΟ συμπεριλαμβάνοντας 3 πυρηνικές δυνάμεις?

Ανώνυμος είπε...

ΔΗΜΟΣΘΕΝΗ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ''ΠΩΡΩΜΕΝΟΥΣ''...

ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟ
ΜΑΝΩΛΗΣ 16

Ανώνυμος είπε...

Den agoiopoioume kanenan Poutin k.Liakopoule,alla etsi opos pane ta pragmata enas poutin tous xreiazotane na tous kontrarei ligo giati poli aera pirane.Den leo ta thimata polemou then ta thelei kanenas, o aplos laos omos tin plironei panta.
Alla itane oi idioi omos pou simparastekontan ston Saaxasbili
tin ora pou ebgaze logo kai afou eixan ginei ola auta ta asxima pragmata.Den mporoun na katalaboun oti o idios o Saaxasbili stin ousia tous foneuse.

THEMISTOKLIS είπε...

gia na kanh o pouthn eirhni sthn perioxh 8a zytisi antalagmata opws h apomakrhnsh tou proedrou ths gewrgias kai to pagwma ths antpyravlikhs aspidas....

Nefelim είπε...

Den Ksero Giasas ala ego exo anatrixiasi me osa ginonte molhs me to pou egine to ntou ton georgianon arxizoun ksafnika fili mou pou gelousan prin me ton liakopoulo na pernoun thl kai na lene arxisan ta gegonota kai den mporousan na to pistepsoun OTI DIKEOTHIKE

makis είπε...

Λιακόπουλε όσο περνάει ο καιρός τόσο σε πιστεύω σε αυτά που λές.Στην αρχή ήμουν πολύ διστακτικός μαζί σου αλλά βλεποντάς τα γεγονότα έχεις σε πολλά δίκιο....Συνέχεισε Ελληνικά και Δυνατά

medabots είπε...

Ego de tha po kapio sxolio edo giati den exo idea..ta mesa mazikhs enhmeroshs lene oti theloun kai etsi ego vlepo olympiakous agones

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ Κ. ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟ.

ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗ,

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΑΠΟ ΤΟ 2004 ΠΕΡΙΠΟΥ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΑΝΤΗΘΗΚΑΝ ΠΟΛΛΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΜΑΖΕΥΤΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ, ΠΟΙΑ Η ΟΜΟΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΩΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ, ΠΩΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ ΑΡΧΑΙΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΑ ΕΥΡΗΜΑΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΕΤΩΝ ΚΤΛ.

ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΕΡΙΦΗΜΑ ΧΑΛΚΙΝΑ ΒΙΒΛΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΠΗΓΗ ΓΝΩΣΗΣ ΠΟΥ 'ΕΔΕΣΕ' ΤΑ ΧΑΜΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ. ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ, ΚΑΙ ΑΠΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΚΔΟΣΕΤΕ ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΑΥΤΟΥΣΙΑ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΩΝ ΒΙΒΛΙΩΝ ΠΟΥ ΕΠΙΚΑΛΕΙΣΘΕ. ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΛΑ ΟΤΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΚΕΙΜΕΝΟ, ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΣΕΛΙΔΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑΣ ΠΟΥ ΕΠΙΚΑΛΕΙΤΑΙ Ο ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ, ΤΕΥΧΟΣ, ΣΕΛΙΔΑ, ΚΤΛ.-ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ-

ΔΕΝ ΕΧΩ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΗ ΖΩΗ ΔΥΣΚΟΛΗ ΓΙΑ ΕΣΑΣ, ΑΛΛΑ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΠΟΛΥΣ ΚΟΣΜΟΣ ΑΓΟΡΑΣΕ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΨΕ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΩΝ ΤΡΙΛΟΓΙΩΝ -ΜΕΤΑΞΥ ΑΥΤΩΝ ΚΑΙ ΕΓΩ-
ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΗΓΗ.

kostas είπε...

ΠΕΣΜΑΣ ΚΑΙ ΑΛΑ ΛΙΑΚΟ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ

Ανώνυμος είπε...

Παρακολουθώ αυτόν τον καιρό το RussiaToday και ωφείλω να πώ πως ασκούν και από την μεριά τους μια μικρή, ας το πώ, ευνοϊκή στάση προς την χώρα έδρα. Ουδείς κάνει λόγο για τους αγωγούς πετρελαίου και θα ήθελα να ενημερώσεις τον κόσμο για αυτό:

Αγωγός 1:Baku-Tbilisi-Supsa, η πόλη Supsa βρίσκεται στην Abkazia, δηλαδή στο δεύτερο μέτωπο εισβολής των Ρώσσων!

Αγωγός 2:Baku-Tbilisi-Ceyhan, η πόλη Ceyhan βρίσκεται στην Τουρκία απέναντι από την Κύπρο.

Αυτό που φοβάμαι για την Ευρώπη, εφόσον οι εξελίξεις επιρρεάζουν άμεσα και την χώρα μας είναι πως η Ευρώπη εγκλοβίζεται μονοπολιακά από το πετρέλαιο της Ρωσσίας. Κάποιοι διατίθενται ευνοϊκά προς τους Ρώσσους. Εγώ συνιστώ προσοχή! Η Ρωσσία έχει σαν πλειοψηφικό μέρισμα στο ΑΕΠ της τα έσοδα από το Πετρέλαιο το οποίο είναι κι αυτό μονοπώλιο στη Ρωσσία. Η κατάσταση είναι ιδιαίτερα εκρηκτική γιατί η Γεωργία ήταν ο μοναδικός ασφαλής δρόμος πετρελαίων από την Κασπία.

Την Αρμενία, την είχε απορρίψει το ΝΑΤΟ εξαιτίας της Nagornokarabahh περιοχής μεταξύ Αρμενίας και Αζερμπαϊτζάν. Το Ιράν το απέρριψαν για ευνόητους λόγους. Άρα τί έμμεινε; Το Ρωσικό έδαφος!

Αλίμονό μας μάγκες. Πάει ο ανταγωνισμός!

Ανώνυμος είπε...

Kυριε Λιακοπουλε η αποψη μου ειναι οτι επιτελουs πρεπει να σταματησετε να [ενημερωνετε]το πληθοs με φαντασιοπληκτεs ιστοριεs.Γιατι απλα τοσοι εκατομμυρια επιστημονεs δεν μπορει να ειναι στημενοι.Eιναι αποψη μου και μονο.

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ.

Ανώνυμος είπε...

χαιρετο την ειδοποιιση προτου την σαλπιγγα

Ανώνυμος είπε...

Καλα ρε Λιακο μονο εσυ εχεις "κρυφες" πληροφοριες? Εχω κ εγω! Γιατι μπορει να μην ειμουν κ στο ΝΑΤΟ οπως εσυ αλλα ειμουν μαζι με τουσ κομαντο των ΕΛ στον Ολυμπο επομενως ξερω κ ποιος ειναι κ ο πολεμαρχος ετσι...