Τρίτη 12 Αυγούστου 2008

ΔΗΛΩΣΗ ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

Είπε κάποιος φίλος ότι δεν περίμενε να είμαστε τόσοι πολλοί. Εγώ του λέω ότι είμαστε πιο πολλοί, αλλά δεν έχουν όλοι πρόσβαση στο διαδίκτυο. Όσον αφορά το πώς θα οργανωθούν οι Έλληνες όταν δεν θα υπάρχει ρεύμα, τηλεόραση ή διαδίκτυο, έχω να του πω ότι ο Πολέμαρχος του Θεού είναι η μεγαλύτερη στρατιωτική διάνοια το σύμπαντος κόσμου και τη δουλειά αυτή τη έχει κάνει πάρα πολλές φορές σε πάρα πολλά μέρη του σύμπαντος.
Τρέμετε λαμόγια!!!

32 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

O Sun Tzu einai o polemarxos? o_O

Ανώνυμος είπε...

φιλε μου μην κανεις πλακα με τον πολεμαρχο........ και πιος ειναι ο Sun tzu?

Ανώνυμος είπε...

Είσαι μέγας και τρανός ρε Λιάκο σε πάωωω!!!

Keratsini είπε...

ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΦΥΠΝΙΣΗΣ

GrandGamer είπε...

O Sun Tzu file mou einai to megalytero stratigiko mialo pou patise podi sti gi. Ezise pro Xristou kai to biblio tou Art of War einai akoma kai simera to megalytero biblio stratigikis. To sinistoun kai sta oikonomika.

Ανώνυμος είπε...

Ο ΠΟΥΤΙΝ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ.ΑΜΑ ΔΕΝ ΚΡΕΜΑΣΕΙ ΤΟΝ ΣΑΑΚΑΣΒΙΛΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑ ΕΓΚΛΗΜΑ

apeirotan9 είπε...

Εγώ πάλι δεν κατάλαβα αυτό που ειπώθηκε στην τελευταία εκπομπή για το ότι όταν κοπεί το ρεύμα θα δούμε τους Νεφελίμ να κυκλοφορούν με την κανονική τους μορφή. Δηλαδή θα ανοίξουν ξανά οι Πύλες; Νομιζα ότι αυτό θα γίνει πριν την τελική μάχη και την Δευτέρα Παρουσία όπως λέει και ο Όσιος Ανδρέας στις προφητείες του.

Keratsini είπε...

οι νεφελίμ και όλα αυτά τα όντα κυκλοφορούν στο σκοτάδι...είναι ένα στυλάκι τύπου σαν μία ταινία ποθ χε βγεί πρόσφατα και μυ διαφέυγει το όνομα... οπού ζούσε ελευθερά την ημέρα και το βράδυ κρυβόταν... οπότε καταλαβένετε τι έχουμε μπροστά μας έτσι και πραγματοποιηθούν οι προφητείες....

Ανώνυμος είπε...

Παιδιά...Κόψτε τα χαζοgreeklish και γράφετε στην πιο υπέροχη γλώσσα του κόσμου...Τα ελληνικά ελληνικά!ΛΙΑΚΟ...Πότε λές να την κάνει την εμφάνιση του ο ΠΟΛΕΜΑΡΧΟΣ!!!ΕΙΣΑΙ ΤΡΟΜΕΡΟΣ!!!

Ανώνυμος είπε...

Σημείωση: Το γεγονός ότι δεν θα υπάρχει ρεύμα όπως το ξέρουμε σήμερα δεν σημαίνει ότι δεν θα υπάρχουν άλλες μορφές ενέργειας. Ήδη οι επιστήμονες πειραματίζονται με τον βιοηλεκτρισμό ο οποίος υπάρχει ήδη στη φύση και είναι ακύνδηνος.

Ανώνυμος είπε...

Γράψτε επιτέλους με ελληνικούς χαρακτήρες

Ha2aron είπε...

kai oi latinikoi xaraktires Ellinikoi einai. Exoume to dikaioma na ta xrisimopioume giati emeis ta genisame kai etsi goustaroume. Min nomizeis oti to lew epithetika se esena, alla genika to lew sta lamogia pou lene oti ta latinika den einai Ellhnika. Akoma kai to Q einai ELLHN!!! Onomazomeno "koppa" kai to de "Di-gamma" einai to F to latiniko... DYO GAMMA!!! Tis manas tous pou tha mas poune oti ta latinika den erxode apo tin ieri Ellas. I alitheia pote den pethenei, oti kai na kanoun to Elliniko pneuma pada tha epikratei sta PANDA!!!

HazaRd_HoplitE

GEO33 είπε...

Έκκληση προς όλους, μη γράφετε ελληνοφραγκολεβαντίνικα, δεν διαβάζονται.

Ανώνυμος είπε...

Για όσους φοβούνται την ώρα που οι Νεφελίμ θα πάρουν την πραγματική τους μορφή, και θα έρθουν και τα αδέλφια τους από το εσωτερικό της Γης μέσω των πυλών, θα πω το εξής: Δεν αξίζει να φοβόμαστε, τα όντα αυτά είναι δυστυχισμένα, γιατί αν το έχετε υπόψη σας, δεν θα δουν καν Κρίση, πάνε πακετάκι για κόλαση. Εμείς ακόμα και να μαρτυρήσουμε στα χέρια τους, έχουμε ελπίδα να δούμε Θεού πρόσωπο, αν έχουμε ζήσει εν δικαίω. Και αυτό είναι η μεγαλύτερη παρηγοριά που μπορούμε να έχουμε. Θυμηθείτε στο κάτω-κάτω το δόγμα μας, την πίστη μας, και όσα μας υπόσχεται για την μέλλουσα ζωή. Εξάλλου μην ξεχνάτε ότι (η παρακάτω φράση δεν είναι δική μου αλλά με εκφράζει απόλυτα) ζούμε και υπάρχουμε χάρη στην σκανδαλώδη εύνοια της μάνας όλων μας, της Παναγιάς, που έχει και τη γιορτή της σε λίγες μέρες. Λέτε τις έσχατες μέρες να μας αφήσει μόνους μας. Δε νομίζω, δεν γίνονται αυτά. :-)

Ha2aron είπε...

Με το καλό να βγούνε οι πρασινούλιδες μπας και κάνουμε κανα πάρτη... τζάμπα το ακόνιζα τόσο καιρό το σπαθάκι μου... αααα... το βλέπω να σκουριάζει... μάλον άλοι θα τους φάνε πρην από εμάς :(
πούσου, πάει χαμένο το κατάνα μου :(
Πάντος κάτι πολύ μεγάλο μας προστατεύει και ο καιρός θα μας αποκαλύψει το τι ακριβός και το πως. Τότε ίσος μάθουμε και ποιές είναι η ιδιότητες της ψυχής... και ίσος δαμάσουμε το πνεύμα τιρόντας τους συμπαντικούς νόμους για να είμαστε επιτέλους και εμείς σύμφωνοι με Τον Πατέρα μας.

koxakis είπε...

Eγω δεν καταλαβα ακομα γιατι εχει βγει μεχρι και η κουτση Μαρια και εκανε δηλωσεις και η Τουρκια δεν εχει βγαλει κιχ εως τωρα την στιγμη μαλιστα που εαν αντιδρασει το νατο μονο μεσο Τουρκιας μπορει να γινει ητε απο αερος ητε απο θαλασσης ητε χερσαια.....

Orpheas είπε...

Το οτι θα ανοιξουν οι πυλες και θα ερθουν οι Νεφελιμ και ο Αντιχριστος δεν σημαινει οτι θα γινει Δευέρα Παρουσία.Οι πυλες εχουν ξανανοιξει στο παρελθον και εχουν ερθει και αλλοι Αντιχριστοι.Απο την αλλη κανεις δεν γνωριζει με βεβαιοτητα ο,τι δεν θα γινει Δευτέρα Παρουσία.Το σιγουρο ειναι οτι οι Νεφελιμ θα κανουν ο,τι θελουν για λιγο καιρο και θα ειμαστε στο ελεος τους για να δοκιμαστει η πιστη μας...

ΥΓ:Ανυπομονω να δω τι θα γινει το 2012 γιατι εχει γινει πολλη φασαρια και ελπιζω να μην ειναι καμια απατη παλι...

Ανώνυμος είπε...

Έχω μια απορία, αν υποθέσουμε όπως λες ότι οι Αμερικανοί είναι τσιράκια των νεφελίμ, τότε πως υστερούν τεχνολογικά από τον Πούτιν, όπως λες κατά καιρούς από τις εκπομπές σου? Αφού η επαφή μαζί τους (νεφελίμ-αμερικανών) είναι άμεση.Το αφεντικό του Πούτιν (που είχες υπαινιχθεί) ποιο είναι?

Ανώνυμος είπε...

Εγω δεν ξερω αν ειναι sun tzu η ο ζιου ζιτσου.Εγω ξερω οτι θα κανη καλα τη δουλεια του, για ολουs μαs.

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΑΡΧΟ?

Ανώνυμος είπε...

Εχω διαβαση σε προφητεια οτι στο μοναδικο μεροs που δεν θα μπορουν να πανε τα λαμογια οι νεφελιμ ειναι τα νησια των κυκλαδων. Απο εκει μαλλον θα ξεκινηση η αντισταση των ανθρωπων.

STRATOS2012 είπε...

ΝΑΙ ΒΡΕ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΛΑΤΙΝΙΚΟΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΜΑΘΑΜΕ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ. ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΒΓΑΖΩ ΤΑ ΜΑΤΑΚΙΑ ΜΟΥ. ΚΑΙ ΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΙΝΙΚΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΑ, ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ

koxakis είπε...

12 Αύγουστος 2008 10:43 πμ

Δεν εχεις δει τι μαζευετε στη Μυκονο ....Δεν ξερω εαν ειναι νεφελιμ αλλα Λ Α Μ Ο Γ Ι Α ειναι σιγουρα ....!!!
ειναι και μακρια η γεωργια για να ξεφηγει καμια κατιουσα να πεσει σε κανα κλαμπ εκει περα μπας και λιγοστεψουν....

Ανώνυμος είπε...

ΛΙΑΚΟ ΕΙΔΕΣ ΤΙ ΕΠΑΘΕ Η ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΒΡΟΧΗ? ΥΠΟΧΟΡΙΣΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ. ΠΡΟΦΑΝΩΣ Η ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΟΤΙ ΔΕ ΘΑ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΣΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΘΕΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ.... ΕΙΣΑΙ ΩΡΑΙΟΣ!

Nikos είπε...

Ειχα επισκεφθει το Αγιο Ορος πριν 2 βδομαδες.
Μιλησα με καλογερο της Μονης Εσφιγμενου σχετικα με τις Προφητειες..Μου ειπε οτι η ατμοσφαιρα μυριζει μπαρουτι...και "φοβουνται" την εξης προφητεια του Αγιου Κοσμα..
"Το κακο θα γινει οταν ειναι η το αλογο στο αλόνι,η το βοδι στο χωραφι".
Αυτο ειναι χρονικος προσδιορισμος..η Σεπτεμβριο - Οκτωμβριο,η Μαιο-Ιουνιο..
Τα συμπερασματα δικά σας.

Ανώνυμος είπε...

Έγιναν όλα όπως ακριβώς τα είχε πεί ο Δημοσθένης. Μπράβο Λιακό Μεγάλε, προσκυνούμε! Μην ακούς τα λαμόγια, εμείς οι Ελληνες πατριώτες είμαστε μαζί σου και παρακολουθούμε στενά τις ειδήσεις. Το ξύπνημα της κόκκινης αρκούδας άρχισε!

kostas είπε...

λιακο ποτε θα εμπλακουν ι βουλγαρι και η τουρκι. κοστας απο εδεσσα 17 σε βλεπο και σε πιστεβο.

Ανώνυμος είπε...

Septemvri-oktwvri i maio-iounio..k molis eipe o liako oti tha ginei halasmos molis skwtwthei aftos p to onoma tou arxizei apo O. Poios? O Obama! K me tosi diasimotita k upostirixi? Ligo prin tis amerikanikes ekloges i ligo meta?tha ginei to ela na deis! Liakofans edw eimaste k vlepoume!
ΓΕ-ΑΕ!

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΜΑΙ 13 ΚΑΙ ΒΛΕΠΩ ΤΗ ΘΑ ΤΡΑΒΗΞΟΥΜΕ!Ο ΘΕΟΣ ΜΑΖΙ ΜΑΣ!Ο ΠΟΛΕΜΑΡΧΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ!

Ανώνυμος είπε...

o polemarxos einai o poutin!!

Ανώνυμος είπε...

ΛΙΑΚΟ ΟΝΤΩΣ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΜΟΡΦΗ ΛΙΓΕΣ ΦΟΡΕΣ.ΛΙΑΚΟ ΕΓΩ ΦΟΒΑΜΕ ΑΜΑ ΔΩ ΤΕΤΙΟ ΔΕΝ ΚΣΕΡΩ ΟΜΩΣ ΑΥΤΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΙΘΗΝΗ ΜΟΡΦΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΤΕΘΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.ΑΛΛΑ Ο ΠΟΛΕΜΑΡΧΟΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ.ΛΙΑΚΟ ΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΑΡΧΟΥ.ΑΜΑ ΓΙΝΕΙ ΘΑ ΠΑΡΩ ΣΠΑΘΙΑ ΑΚ47 ΒΑΛΙΣΤΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΜΥΝΘΟΥΜΕ.

Ανώνυμος είπε...

otan de tha iparxoun ayta tou kakou to revma h tv ola ayta ta exartimata pou dixos ayta de mporouyme oute lepto pos tote tha eimaste?opos tote pou de ipirxe revma kai zouse o kosmos me ton tote diko tou tropo?h tha iprxei kapoio alo idos energias oste na zoume polu kalhtera apo oti tora?