Τρίτη 12 Αυγούστου 2008

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΠΕΝΤΑΓΩΝΟΥ

Το αμερικανικό Πεντάγωνο ανακοίνωσε ότι οι Η.Π.Α. ολοκλήρωσαν την επιχείρηση μεταφοράς των γεωργιανών στρατιωτών από το Ιράκ στη Γεωργία.

18 σχόλια:

PTOLIETHRON είπε...

Ένα πράγμα δεν μπορώ να καταλάβω. Είναι τόσο αφελείς οι Γεωργιανοί και επέτρεψαν στους Αμερικάνους να "κανονίζουν" ουσιαστικά πώς θα σκοτωθούν και σε ποιό μέρος της χώρας τους? Διότι αυτό έγινε. Η αυτοκτονία των Γεωργιανών έγινε καθ'υπόδειξιν των Αμερικάνων. Και πίστευαν ότι θα μπορούσαν οι "σωτήρες" τους Αμερικάνοι να ρυθμίσουν τις εξελίξεις ουσιαστικά μέσα σε Ρώσικο έδαφος?...αδιανόητα πράγματα...

Alexander είπε...

gt mporousan na kanoun kai alliws?:/ dustixos eprepe na to kanoun :S

Ανώνυμος είπε...

Όντως δεν καταλαβαίνω τι γίνεται με τους Γεωργιανούς.Δεν το βλέπουν ότι είναι πιόνια των Αμερικάνων;Μόνοι τους το φάγανε το κεφάλι τους.Ο Πούτιν δεν αστειέυεται.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΦΕΡΑΤΕ ΤΙ ΕΓΙΝΕ?ΙΣΑ ΙΣΑ ΓΛΥΤΩΣΑΝ ΤΗΝ ΖΕΣΤΗ ΣΤΟ ΙΡΑΚ.ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΚΟΥΔΑ ΟΜΩΣ ΔΥΣΚΟΛΑ ΘΑ ΓΛΙΤΩΣΟΥΝ

Foititis είπε...

Βλέπω να πέφτει 2ο "αεροπλάνο" στο πεντάγωνο. :P

Ανώνυμος είπε...

Egw pantws den pisteuw na tous eferan apo to IRAQ. Mallon peinasmenoi apo to BRONX einai.

sotos είπε...

KALHSPERA MHPWS MPOREITE NA MOY PEITE POS 8A PO TIS EIDHSHS

Ανώνυμος είπε...

παιδια δεν μου αρεσει καθολου αυτη η κατασταση νομιζω οτι παμε για 3παγκοσμιο πολεμο!!!:(

Ανώνυμος είπε...

Πραγματι ειναι δυσκολοι οι καιροι μας αλλα μηπως ποτε δεν ηταν?Ο καιρος εχει γυρισματα,κοινωνιες ακμαζουν,κοινωνιες παρακμαζουν ή ακομα,εξαφανιζονται.

Ας μην καταστροφολογουμε για παγκοσμιους πολεμους,it's all about politics που λενε :)

My Alter Ego είπε...

Αυτό που κάνουν στην ουσία οι Γεωργιανοί.. είναι απλή και ξεκάθαρη ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ...
και τα πάνε μια χαρά από ότι είδαμε!!!
Α ρε Μπούς... πάλι τον πανικό έφερες..!!!!!!

PTOLIETHRON είπε...

Λοιπόν παίδες, από όλα τα πολύ ωραία και ενδιαφέροντα που λέει ο Δημοσθένης θα σταθώ σε κάτι δικό του που διάβασα πρόσφατα και αποτελεί μια πολύ απλή αλλά λογικότατη σκέψη η οποία όμως μου έκανε μεγάλη εντύπωση διότι απλούστατα δεν το είχα σκεφτεί:)
Είπε λοιπόν ο Λιακόπουλος ότι "Η Αμερική ακόμα και μέσα στην μισσαλοδοξία της θα δει και θα αναγνωρίσει τελικά την μεγάλη ισχύ της Ρωσίας. Επειδή λοιπόν όσο περνάει ο καιρός η κόκκινη αρκούδα θα γίνεται όλο και πιο ισχυρή, θα επιδιώξουν οι Αμερικάνοι μια σύγκρουση όσο γίνεται γρηγορότερα." Λογικό έτσι? Βέβαια μέχρι να φτάσουμε στην μεταξύ τους μετωπική σύγκρουση θα έχουμε πλαγιομετωπικές συγκρούσεις με σκοπό να φθείρουν ή να αναχαιτίσσουν τον ρυθμό ανάπτυξης της Ρωσίας. Όμως η μετωπική όπως φαίνεται δεν θα αργήσει καθόσον όλα δείχνουν ότι τίποτε άλλο δεν μπορεί να σταματήσει το αναπόφευκτο.

Ha2aron είπε...

Τον νοιάζει νομίζεται τον Γεωργιανό για την αυτοκτονία του κόσμου? Μάλον δεν έχουμε καταλάβει ακόμα ότι ΘΕΛΟΥΝ να πεθάνει κόσμος. Θέλουν να δούνε πτόματα ρεεεεεε.
Το δε ENDGAME το έχεται δει στην αμερική που λέει για το σχέδιο της Bilderberg να αφανήσει το 80% του ανθρώπινου πλιθισμού? Κάτι δεν μου πάει καλά με αυτό το DVD, αλλά όπος και να έχει λέει πολά εκεί.
Να καταλάβεται ότι όχι μόνο δεν τους νοιάζει πόσοι θα σκοτοθούν, αλλά και ότι ίσα ίσα αυτό ακριβός επιδιόκουν. Εαν δεν χτύπαγε τώρα η Ρωσσία θα συνεχίζανε μέχρι να χτυπήσει. Βασικός στόχος είναι ολική καταστροφή, ποντάρανε στο γεγονός τα μεγάλα κεφάλια ότι ο Πούτιν θα απαντούσε.
Αυτό ακριβός σχεδίαζαν εδώ και τόσα χρόνια. Έναν 3ο παγκόσμιο να πάρουν μπάλα όσους μπορούν οι φονιάδες και έτσι εκπληρώνουν και τα σχέδια των Νεφελίμ των αρχόντων τους, οι οποίοι όταν όλα τελειόσουν (στην περίπτωση που όλα γήνουν όπος τα σχεδιάζουν, πράγμα δύσκολο) θα τους φάνε και αυτούς και θα σβήσουν τον άθνρωπο τελείος από τον χάρτι της Γης.

Ο πολέμαρχος γαρ εγγύς όμος

Θέλοντας μη όχι... όπος πολύ ορθά λέει ο φίλος μας Λιακόπουλος, το σχέδιο Του Θεού εκπληρώνετε!

Ha2aron είπε...

Ανάδρομε Ήλιε, μακάρι να έφτεγε ο Bush ρε φίλε/φίλη. Αλλά εάν δεν ήταν ο Bush θα ήταν κάπιος άλλος. Αυτοί που κοινούν τα νύματα δεν περιμένουν για καμία μαριονέτα σαν τον Bush να πάρει απόφαση. Διατάζουν και οι από κάτο εκτελούν. Και εμείς προσωποποιούμε το κακό. Επιτίδες μας το κάνουν και αυτό για να έχουμε μίσος. Εμείς δεν μασάμε όμος. Πρέπει να δείξουμε την δύναμη της αγάπης και την αντοχή της. Εαν δεν το δείξουμε εμείς τότε ποίος θα το δήξει? Ο γείτωνας? Από εμάς όλα εξαρτούνται.

Η κάθαρση είναι κάθαρση όμος, όπος και να το κάνουμε όσο και να πονάει. Ένα χέρει που σαπίζει το κόβουμε να μην σαπίσει όλο το σώμα. Δεν σημένει ότι δεν θα μας λύψει ή ότι το αγαπάμε λιγότερο. Έτσι και Ο Θεός. Δεν το κάνει από κάπια πολεμοχαρή τάση, το κάνει από αγάπη να μην χαθούν και αυτά τα λίγα που προσπαθούν να δείξουν την αξία τους σε όλο αυτό το χάος. Και εαν δείξουμε την αξία μας, τότε μας περιμένουν μεγάλα πράγαματα. Όχι μόνο τους Έλληνες, αλλά όλους τους ανθρώπους της Γης!

Nefelim είπε...

Asxeto ala Ego ena ksero ksafnika apto maio stamatisane h psekasmi opa leo edo kati simbani kai amesos moy irthe sto mialo oth o KAIΡΟC ΓΑΡ ΕΓΓΥC

medabots είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
medabots είπε...

H amerikh poulhse thn georgia... eipe de tha asxolithei me to thema...mipos etsi tha ginei kai me tous skopianous?as to koitaksei o kyrios Grouefski...giati h Amerikh kanena de kanei manga.

Ανώνυμος είπε...

Έχεις δίκιο! Το είχα παρατηρήσει κι εγώ ότι ξαφνικά κάποια στιγμή σταμάτησαν οι ψεκασμοί! Κοιτάς πάνω και βλέπεις γαλάζιο ουρανό!!Τι ωραία που είναι!!:)Εν πάση περιπτώσει, στην αρχή δεν ήξερα για ποιο λόγο είχαν σταματήσει. Υπέθεσα ότι ήταν απασχολημένοι με κάποιο άλλο θέμα τόσο πολύ, ώστε να αμελήσουν τις καθημερινές διαδικασίες του ψεκασμού!Δε μπορούσα, όμως, να σκεφτώ ποιο ήταν αυτό το ζήτημα! Τώρα πια έχω την απάντησή μου!! Ο ΚΑΙΡΟC ΓΑΡ ΕΓΓΥC

Ανώνυμος είπε...

Σχετικά με τους ψεκασμούς έχετε απόλυτο δίκιο nefelim και ανώνυμε αλλά ας περιμένουμε να δούμε μέχρι τον Σεπτέμβριο γιατί συνήθως όταν αρχίζουν τα σχολεία γίνεται της τρελής(για προφανείς λόγους).Πάντως είτε ψεκάζουν είτε δεν ψεκάζουν το καλοκαίρι,όλοι απωβλακωμένοι είναι στην Ελλάδα..ίσως φταίει και η ζέστη(?)
Λιακό συνέχισε έτσι!!!