Τρίτη 12 Αυγούστου 2008

LIAKO.GR

Με αφορμή σχόλιά σας, να θυμίσουμε ότι η Β. Ήπειρος επανειλημμένως κήρυξε την ανεξαρτησία της, αλλά στην Ελλάδα ούτε υπήρχε, ούτε υπάρχει κάποιος πολιτικός σαν τον Πούτιν να την υποστηρίξει.

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

την να πει κανείς.. είμαστε άξιοι της μοίρας μας.. μόνο με την βοήθεια του Θεού μπορούμε να καταφέρουμε κάτι

Ανώνυμος είπε...

emeis edo file mou to mono pou kseroume na leme einai: "eyxaristoyme tous filous mas tous amerikanous" DYSTIXOS

Orpheas είπε...

ΕΔΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΛΥΣΟΥΝ ΘΕΜΑΤΑ ΜΙΚΡΟΤΕΡΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ,ΠΟΙΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΘΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΔΑΦΗ? ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΗΚΩΣΕΙ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΕΛΠΙΔΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ...ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ? Ή ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ ΠΟΥ ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΕ ΑΛΛΑ ΣΧΕΔΙΑ ΘΕΛΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΜΗ?

ΥΓ:ΒΕΒΑΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ...ΕΔΩ ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ...ΕΔΩ ΤΑ ΦΡΟΥΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΟΥΠΕΡΜΑΡΚΕΤ ΘΑ ΤΑ ΠΕΡΝΟΥΜΕ 15 ΛΕΠΤΑ ΑΚΡΙΒΟΤΕΡΑ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ Β.ΗΠΕΙΡΟ?

Ανώνυμος είπε...

ama kserw kala oi ellhnes eixan sumfonisei na afhsoun tn boreia ypeiro sthn albania efoson oi albanoi 8a afhnan tous ellehnests boreiou ypeirou na miloun tn ellhnikh glwssa,akoma 8a extizan ellhnika sxoleia!!pou einai auta?????oi albanoi lene pws dn uparxei ellhnikh meionothta sthn xeimara!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Δημοσθενη κανηs λαθοs.Στην Ελλαδα δεν εχουμε πολιτικουs εχουμε πολιτικαντηδεs, υπαρχει διαφορα.

Ανώνυμος είπε...

και για την Β.Ηπειρο εχει μιλησει ο
π.Παισιος..

Ανώνυμος είπε...

Χωρίς παρεξήγηση αν είναι να γράφετε στα ελληνικά ρε παιδιά δώστε λίγη προσοχή...

ΕΛΛΗΝΑς είπε...

Τι να την κάνουν τη Β. Ήπειρο οι πολιτικοί μας;
Τόσα χιλιόμετρα μακριά απ΄τη Μύκονο ποιός τρέχει τώρα...

Ανώνυμος είπε...

ρε παιδιά το πρόβλημα δεν ξεκινάει μόνο απ'τους πολιτικούς αλλά απ'τον απλό λαό γιατί τους Ελληνες τους ενδιαφέρει μόνο η καλοπέραση και ,δυστυχώς, όχι αν οι πολιτικοί είναι εντελώς ανίκανοι..πόσο μαλλον εθνικά θέματα όπως αυτό της Β.Ηπείρου..ευτυχώς που 'σαι και εσύ ρε Λιακό και ελπίζουμε ότι υπάρχουν εξαιρέσεις...γι'αυτό Δυνατά και Ελληνικά!!!

kristina είπε...

ΓΙΑ ΠΟΙΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΜΙΛΑΜΕ ΠΟΥ ΚΟΙΤΑΝΕ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΦΑΕΙ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ

Ανώνυμος είπε...

ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΕΣ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥ ΠΥΡΡΟΥ Κ ΤΟΥ ΖΑΠΠΑ ΟΠΟΥ ΤΟΥ ΑΦΙΕΡΩΣΑΜΕ Κ ΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΞΕΡΟΥΜΕ Κ ΠΟΝΑΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ.
ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΚΗΝΥΓΗΘΗΚΑΜΕ Κ ΦΥΛΑΚΙΣΤΗΚΑΜΕ Κ ΔΙΩΧΘΗΚΑΜΕ ΑΠ ΤΟΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟ ΤΟΥΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΠΑΤΡΙΔΑ.ΤΟ ΗΡΩΙΚΟ ΧΩΡΙΟ ΜΟΥ ΜΟΝΟ ΕΙΧΕ Κ ΘΑ ΕΙΧΕ ΑΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΠΑΙΔΙΑ ΑΚΟΜΑ ΕΚΕΙ ΣΧΟΛΕΙΟ..