Σάββατο 23 Αυγούστου 2008

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ΑΝΗΣΥΧΙΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΡΗΞΕΙΣ ΣΤΟ ΤΣΚΙΝΒΑΛΙ

Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση οι εκρήξεις που ακούστηκαν το απόγευμα του Σαββάτου στην πρωτεύουσα της Ν. Οσσετίας προέρχονταν από αποθήκη πυρομαχικών που κατασχέθηκαν από τη Γεωργία. Πάρθηκαν όλα τα απαραίτητα μέτρα για να περιοριστούν και να μην επαναληφθούν, οπότε δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας και πανικού, σύμφωνα την ανακοίνωση.

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ΑΝΗΣΥΧΙΑΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΗΝ ΠΡΟΤΡΕΧΕΤΕ..Ο ΠΟΥΤΙΝ ΑΓΡΙΕΨΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΚΡΑΤΑΕΙ?!ΛΙΑΚΟ ΚΑΤΙ ΑΣΧΕΤΟ,ΕΙΧΕΣ ΠΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ Ε.ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ΄ΜΑΙ ΚΙ ΕΓΩ ΜΕΛΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΡΩ?ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΕΙΧΕΣ ΠΕΙ.ΜΠΟΡΕΙ ΜΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΛΑΘΟΣ ΑΛΛΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΛΙΓΟ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΣΟΥ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ.ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ Ο ΣΥΝΕΛΛΗΝΑΣ!

medabots είπε...

sigoura den yparxei h etsi lene fovos anysixias?

medabots είπε...

sigoura tha yparxei

Ανώνυμος είπε...

Το οτι εγιναν εκρηξειs σε αποθηκη πυρομαχικων δεν ειναι και λιγο.Δεν υπαρχουν νεκροι; Ολοι θυμομαστσε τι εγινε στην αλβανια σε μια αναλογη περιπτωση.

Ανώνυμος είπε...

Όπως δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας και για την Ελλάδα. Όπως είπαν και στο Άγιο Όρος, "θα γίνει σκάνδαλο για το πόσο πολύ ή Παναγία αγαπά αυτή τη χώρα".
Μη μασάτε παιδιά!

www.youtube.com/aspr3 είπε...

κατι ασχετο.....λιακο(αν και εχουμε μεγαλη ηλικιακη διαφορα επιτρεψε μ να σε λεω ετσι)μπηκα σε μια σελιδα που εχει τα προτοκολα της 'σιων'(λεμε τωρα)και οντως ρε φιλε ναι...αναφερει τι λεξη GOYIM(ΓΚΟ'Ι'Μ)..ΕΥΓΕ...συνεχιστε ετσι κ εσυ κ η ομαδα του LIAKO NEWS.

iskandar είπε...

Oi Rossoi den afinoun tipota sthn tyxh opos panta kai pernoun ta metra tous etsi oste na mhn apilithoun xana sto mellon apo to idio shmeia. Klassikh stratigikh