Τετάρτη 20 Αυγούστου 2008

ΜΕΝΤΒΕΝΤΕΒ: ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙ ΜΕΧΡΙ 22 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

Οι Ρωσικές δυνάμεις που βρίσκονται στη Γεωργία συνεχίζουν την αποχώρησή τους, Η Γεωργία διαμαρτύρεται ότι κινούνται με πολύ αργό ρυθμό και κατηγορεί τη Ρωσία ότι δεν τηρεί την συμφωνία της. Ο Ρώσος πρόεδρος κ. Μεντβέντεβ είπε την Τετάρτη, 20 Αυγούστου 2008, ότι μέχρι την Παρασκευή, 22 Αυγούστου, η αποχώρηση θα έχει ολοκληρωθεί. Μάλιστα, σύμφωνα με Ρώσους αξιωματούχους, η αποχώρηση καθυστερεί πιο πολύ από ότι περίμεναν, γιατί πολλοί δρόμοι είναι μπλοκαρισμένοι ή κατεστραμμένοι και δεν μπορούν να κινηθούν.
Επίσης, εκπρόσωπος του ρωσικού στρατού διευκρίνισε ότι δεν θα αποχωρήσουν τελείως, αλλά θα αποτραβηχτούν πίσω από τα σύνορα της Ν. Οσσετίας, όπου θα παραμείνουν για να διαφυλάξουν την ασφάλεια της περιοχής.
Υπάρχουν, στο μεταξύ, καταγγελίες από το ρωσικό στρατό ότι μερικές γεωργιανές στρατιωτικές μονάδες δρουν ανεξέλεγκτα και φοβούνται τυχόν σαμποτάζ σε βάρος των Ρώσων στρατιωτών.

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΜΗΝ ΑΠΟΧΩΡΕΙΤΕ ΑΝΑΓΚΗ ΤΟΥΣ ΕΧΕΤΕ?ΑΝ ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΑΛΛΑ ΚΟΛΠΑ ΣΤΟ ΝΟΥ.ΣΕ ΞΕΡΟΥΜΕ ΒΛΑΔΙΜΗΡΕ ΑΝΤΙΣΤΑΣΟΥ ΕΣΥ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ!

Ανώνυμος είπε...

Oι ρωσοι τιs επιθεσειs τουs τιs κανουν σε χρονο μηδεν. Ενω τιs επιστροφεs τουs σε slow motion.

Ανώνυμος είπε...

Οι Αμερικάνοι χρειάστηκαν 70 ημέρες για να καταστρέψουν την άμυνα της Σερβίας, οι Ρώσσοι σε 4 ημέρες την καθάρισαν την δουλειά.

Ανώνυμος είπε...

Οι Ρώσοι θα ολοκληρώσουν την αποχώρηση των στρατευμάτων τους την Παρασκευή. Οι Αμερικάνοι πότε θα αρχίσουν τη δική τους αποχώρηση από το Ιρακ άραγε;;;

Δώρα

medabots είπε...

de gnorizw kati peri tou thematos.to mono pou gnorizo einai meta h tourkia
seira

medabots είπε...

tha exoun apoxorisei 22 Augoustou ala pio etos de leei xaxaxaxaxa