Τετάρτη 20 Αυγούστου 2008

LIAKO.GR

Τις προσωπικές απόψεις του κ. Λιακόπουλου εκφράζει μόνο ο ίδιος στις τηλεοπτικές του εκπομπές ή στις ενυπόγραφες τοποθετήσεις του στο προσωρινό αυτό blog, διότι, θυμίζουμε ότι ολοκληρωμένη η νέα μας σελίδα θα είναι μετά τα μέσα Σεπτεμβρίου, όπως επίσης θυμίζουμε ότι ο κ. Λιακόπουλος μιλάει μόνο επώνυμα και ενυπόγραφα. Το LIAKO NEWS ετοιμάζεται από ομάδα συνεργατών και όχι από τον κ. Λιακόπουλο προσωπικά, εμείς μάλιστα που αποτελούμε την ομάδα αυτή έχουμε και την ευθύνη της διαχείρισης των σχολίων των αναγνωστών. Ο κ. Λιακόπουλος διαβάζει όλα ανεξαιρέτως τα σχόλια κάποια στιγμή χωρίς να έχει την ευθύνη της ανάρτησής τους ή μη. Σε γενικές γραμμές δεν αναρτούμε υβριστικά σχόλια ή σχόλια που παραπέμπουν σε άλλες σελίδες, το περιεχόμενο των οποίων δεν μπορούμε να ελέγξουμε. Επίσης δεν έχουμε τη δυνατότητα να δημοσιεύσουμε τα πολύ μακροσκελή σχόλια. Αυτά από το LIAKO NEWS στην προσωρινή του μορφή.

14 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΠΑΙΔΙΑ ΘΕΩΡΩ ΠΩΣ ΜΕ ΚΑΛΥΨΑΤΕ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟ ΔΕΝ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥ ΟΠΟΤΕ ΒΕΒΑΙΑ ΑΥΤΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ.ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙ Ο ΛΙΑΚΟ ΟΛΑ ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ ΔΕΝ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ΟΛΑ.ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΝΟΝΤΑΙ.ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΤΕ ΝΑ ΤΑ ΑΝΕΒΑΖΕΤΑΙ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ!ΔΥΝΑΤΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΑΝΤΑ!

Ανώνυμος είπε...

Η αναρτηση των σχολιων γινεται πολλεs φορεs με αρκετη καθυστεριση.Ερχονται οι επομενεs ειδησηs μετα σωριδων,και οταν εχουν αναρτηθη μετα τα σχολια μαs φευγουν πολυ πισω και δεν διαβαζονται απο κανεναν πλεον.Σαs παρακαλω καντε κατι για αυτο γιατι ειναι θεμα ταιμινκ.

Ανώνυμος είπε...

Ναι αλλά είναι λογικό οι απόψεις σας να είναι σύμφωνες μαζί του, γιατί το liako news είναι δική του πρωτοβουλία και φαντάζομαι την συγκεκριμένη ομάδα που γράφει εδώ, ο ίδιος την επέλεξε... Για να είμαστε πιο σαφείς όμως, πιστεύω ότι ο κύριος Δημοσθένης δεν φέρνει ευθύνη για τα σχόλια που δημοσιεύονται απο τρίτους και όχι απο εσάς.... Ότι γράφετε απο εσάς, πιστεύω ότι είναι αποδεκτό και απο τον ίδιο.

.ΚΩΣΤΑΣ1982.

Ανώνυμος είπε...

«Εν τω χρήματι τέθηκεν ΤΑΞΙΣ παρά τοις ανθρώποις και τα έθνη... »

Σπουδήν Νεμέσεως, σημαίνων Πλαστήρ ΛΟΓΟΣ, προς Μονήν οδόν Σωτηρίας Λυτρώσεως έδειξεν, ήν οι λαοί ακολοθήσουσι.
Αφάνεια πονηρά, αδράνεια , και ό,τι συνίσταται ως ουδετερότης παρά τοις ατλάντοισι, συγκάλυψις εστί, και ου χωρούν παρ’αυτής, παρά μόνον Αρωγή Θετική, μετοχή συμβάλλωσα ίνα ηττηθώσιν οι διαλυτικαί συνθέσεις. επιγόνων του Άτλαντος.
Ούτω μόνον ανέξειν ό,τι γέννος Kρίσις Νεμέσεως.
Είτα χάριν του Ιερέως ός γέγνωκεν τα Μυστηρια, το γέννος αυτού, ό άνεχεν, και εξ ού κατέρχεται η αγγελία, εις κρίσιν Θέμιδος τιθήσεται, άπερ εκ των παρειών αυτών γνώσεσθαι αυτούς.
Νέμεσις γαρ ου μόνον τιμωρία και όλεθρος αλλά και βράβευσις και ανάτασσις των εν ΛΟΓΩ όντων, ανθρώπου, λαού ή πολιτείας, ως αποχρών ΛΟΓΟΣ

Χαίρε ΕΡΓΟΝ μυχόν !
Χαίρε ΦΩΣ αίδιον !
Χαίρε ΕΙΝΑΙ ακατάλυπτον !

Ανώνυμος είπε...

kapoion anthropo poloi ton amfisvitoun otan leei leei leei polla otan omos exei ki apodeixeis oson leei tote ti ginete?giayto mhn ipotimame tipota kai kanenan pote de xeroume pou krivete mia pragmatikotita !!!

medabots είπε...

ego thelo an ginete na vazete ypotitlous sta ellhnika gia ta kanalia russian today pentagon kai sta ala an ginete

Ανώνυμος είπε...

Mπραβο σαs για την πολυ καλη δουλεια που γινεται στο LIAKO NEWS.Συγχαρητηρια συνεχιστε ετσι, σηκωσατε ψηλα τον τομεα τηs ενημερωσηs δινονταs στον κοσμο μεσα απο τηs ειδησηs την πραγματικη διασταση των γεγονοτων,με αντικειμενικη και υπευθηνη αποψη .Και παλι τα συγχαρητηρια μου σε ολουs σαs.

Ευθυμης είπε...

Παιδια πιστευω πως σωστα πραξατε.
Αν και βεβαια ο Κ.Λιακοπουλος το εχει πει επανελημενα στην εκπομπη του οτι αυτος μονο διαβαζει και πως δεν γραφει posts εδω

Ανώνυμος είπε...

Δημοσθένη, μήπως μπορείς να βγάλεις ένα βιβλίο που να περιλαμβάνει όλες τις προφητείες του γέροντος Πορφύριου;Ευχαριστώ!
Δώρα

Anezina είπε...

Συγχαρητήρια και από μένα σε όλη την ομάδα για την προσπάθεια που γίνεται εδώ για να διαβάζουμε όλοι εμείς τις αληθινές ειδήσεις και όχι σαν αυτές που μας σερβίρουν στα κανάλια.
Συνεχίστε έτσι δυνατά κι Ελληνικά!!!

Ανώνυμος είπε...

Παιδια εχω απορροφηθει τοσο πολυ με το LΙΑΚΟ ΝΕWS που εχω 10 ολοκληρεs μερεs να δω τον λιακοπουλο στην τηλεοραση και στο LAKO TV.Εγω που δεν εχανα εκπομπη του εδω και χρονια.Ειλικρινα δεν ξερω πωs συνεβη αυτο.Ελπιζω καποια στιγμη να ξεκλεψω καποιο χρονο και για αυτο. Τελοs παντων. Φανταστητε να ερθει και το ανανεωμενο LIAKO NEWS τι εχει να γινει.

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμε 11:25, μπορείς να έχεις το liako tv ανοιχτό και να ακούς την εκπομπή, ενώ σερφάρεις στο liako news. Έτσι, μπορείς να κάνεις και τα δύο ταυτόχρονα!! :)
Δώρα

Ανώνυμος είπε...

DE RFTANEI POU O ANTHROPOS MAS DINEI TH DINATOTITA NA MPOROUME NA KATATHETOUME TIS APOPSEIS MAS NA TON VRIZOUME KIOLAS? polloi omos to kanoun kai einai aprepes einai aprepes th stigmh pou mas epitrepei na milame edo na vrizoun kapoioi !!!!!! prepei na sevomaste th selida pou mas filoxenei gia na epikononoume me ayton kai tous ipolipous pou katathetoun tis apopseis tous omorfa ki oraia !!! an xeroume lipon na sevomaste tous eaytous mas sevomaste kai tous gyro mas !!!! mono mia paraklish an mporei na mas leei ki ekeinos prosopika th gnomh tou se ayta pou grafoume mesa edo

Ανώνυμος είπε...

Yπαρχει μια γνωστη αμερικανικη σειρα οπου μια συμπαθηs κατα τα αλλα γατα,καθε μερα φερνει μπροστα στην πορτα του πρωταγωνιστη τηs σειραs μια εφημεριδα με τα νεα τηs επομενηs ημεραs. Aυτη η σειρα λεγεται η επομενη εκδοση.Εδω στην δικη μαs χωρα ομωs εχουμε,οχι απλα μια τετοια επομενη εκδοση,αλλα πολλεs διαφορετικεs επομενεs εκδοσειs,που δεν περιεχουν απλα τα νεα τηs επομενηs μεραs,αλλα περιεχουν τα νεα των επομενων δεκαετιων,και δεν ειναι αυτο απλα ενα ακομα σεναριο για σιριαλ,αλλα ειναι μια αχαλινωτη πραγματικοτητα.Εχουμε την επομενη εκδοση του αγιου κοσμα του αιτωλου,εχουμε την επομενη εκδοση του γερων παισιου,και τιs επομενεs εκδοσειs πολλων αλλων πατερων τηs ορδοδοξηs εκκλησιαs μαs,σταλμενεs ολεs σε αυτουs τουs αγιουs ανθρωπουs απο το παναγαθο θεο και δημιουργο οληs τηs οικουμενηs.Eδω τιs επομενεs αυτεs εκδοσειs δεν περιμενουμε να μαs τιs φερει φυσικα στη πορτα του σπιτιου μαs καθε μερα καποια γατα,αλλα μπορει να μαs στιs φερει ο κουριερ του λιακοπουλου μια και'ξω με ενα τηλεφωνημα.Χωριs να υπαρχη δοση ειρωνιαs σε ολα αυτα που ανεφερα,απλα εκανα εναν μικρο παραλληλισμο,θα ηθελα να ευχαριστησω τον δημσσθενη τον λιακοπουλο για την προσπαθεια που κανει να ενημερωνη τον κοσμο μεσω των προφητιων των αγιων τηs εκκλησιαs μαs, με επεξηγηματικο τροπο στα νεα του αυτα βιβλια,γραφονταs για τα γεγονοτα που ερχονται να συνταραξουν και να αλλαξουν το ρου τηs συχρονηs ιστοριαs τηs ανθρωποτηταs.Να'σαι καλα δημοσθενη.