Τετάρτη 20 Αυγούστου 2008

Η.Π.Α. – ΠΟΛΩΝΙΑ ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΥΡΑΥΛΙΚΗ ΑΣΠΙΔΑ

Την Τετάρτη, 20 Αυγούστου 2008, οι Η.Π.Α. και η Πολωνία υπέγραψαν συμφωνία για την τοποθέτηση αμερικανικής αντιπυραυλικής ασπίδας στην Πολωνία.
«Αυτή είναι μια συμφωνία που θα εγκαταστήσει μια αντιπυραυλική ασπίδα εδώ στην Πολωνία, που θα μας βοηθήσει να αντιμετωπίσουμε νέες απειλές του 21ου αιώνα από μεγάλου βεληνεκούς πυραύλους από χώρες όπως το Ιράν και η Β. Κορέα», δήλωσε η υπουργός εξωτερικών των Η.Π.Α. κ. Ράις.
«Οι διαπραγματεύσεις ήταν σκληρές αλλά φιλικές. Έχουμε πετύχει τους κύριους στόχους μας, που σημαίνει ότι η χώρα μας και οι Η.Π.Α. θα είναι πιο ασφαλείς», είπε ο πρωθυπουργός της Πολωνίας, κ. Τασκ.
Να θυμίσουμε ότι ο Ρώσος πρόεδρος κ. Μεντβέντεβ δήλωσε την προηγούμενη εβδομάδα ότι δεν έχει καμία αμφιβολία ότι η αμερικανική αντιπυραυλική ασπίδα έχει ως στόχο τη Ρωσία.
Ρώσοι αξιωματούχοι δήλωσαν ότι πλέον η Πολωνία θα πρέπει να είναι έτοιμη να δεχθεί πιθανό αποτρεπτικό χτύπημα στην συγκεκριμένη τοποθεσία από τη Ρωσία στο μέλλον.

32 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Παιδιά τα πράματα είναι απλά... Όταν δύο παρατάξεις είναι να κάνουν πόλεμο όπως η Αμερική κ η Ρωσία, τότε η κάθε παράταξη ετοιμάζει τον εξοπλισμό της. Το ίδιο συμβαίνει κ εδώ. Απλά η Αμερική ετοιμάζει τα όπλα της. Το ίδιο κ η Ρωσία. Απλά η Αμερική φέρνει τον πόλεμο όσο μπορεί μακρυά απο το σπίτι της πιστέψτε με ξέρουν κ οι δύο ότι θα έχουν μάχη κ πόλεμο μεταξύ τους. Απλά όπως είναι λογικό δεν ανακοινώνουν κάτι τέτοιο.

Ανώνυμος είπε...

ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΥΑΛΟ ΕΧΕΙ ΠΟΔΑΡΙΑ ΛΕΕΙ Η ΠΑΡΟΙΜΙΑ ΚΑΙ ΑΠ'ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΝ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΩΝΟΥΣ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΠΟΛΥ ΤΡΕΞΙΜΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ.ΜΗΠΩΣ ΛΙΑΚΟ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΜΑΧΗΣΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΗΠΑ ΕΙΝΑΙ Η ΤΣΕΧΙΑ?ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΠΕΙ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΑΣΑ?

Keratsini είπε...

η αρχή του τέλους για την πολωνία

Ανώνυμος είπε...

Tωρα το κατα ποσο ασφαλειs θα εισαι απο εδω και εμπροs κυρια πωλονια μαs μονο εναs θεοs το ξερει και η περδικουλα μαs που ριχνει και καμμια ματια στηs προφητειεs ποτε ποτε. Σε αντιθεση με σενα που οπωs φαινεται εχειs μαυρα μεσανυχτα καημενη μου.

Ανώνυμος είπε...

Πάντως οι Πολωνοί να μην λένε μετά ότι οι Ρώσοι δεν τους προειδοποίησαν...

tiresias είπε...

ολα εχουν παρει το δρομο τους.
αν ειναι στο προγραμμα Του να γινει χαλασμος τοτε θα γινει.το μονο που μπορουμε να κανουμε ειναι να περιμενουμε τις εντολες που θα μας δωσει μεσω αυτου που θα στειλει.Και αν ερθει και ο καιρος για το χαραγμα, μπορουμε πολυ ευκολα να το πολεμισουμε. Αυτο θα γινει αν ειμαστε ενωμενοι και κανεις δεν το παρει.

Ανώνυμος είπε...

ε ρε γλεντια!!!

Anemos είπε...

Η Ρωσια μεσω του προεδρου της προειδοποιησε την Πολωνια, γι' αυτην τη συμφωνια. Απλη και ρητη προειδοποιηση. Φαινεται οτι η Πολωνια δεν διδαχθηκε απο την ιστορια της. Στον Β' Παγκοσμιο πολεμο περιμενε απο την Γαλλια να σωθει (που ειχε καταρευσει). Τωρα ποιος θα την σωσει?. Οπως ειπε ο Σαββας στο σχολιο του η Αμερικη φερνει τον πολεμο οσο μπορει μακρυα απο το σπιτι της. Ειναι οφθαλμοφανες το ποιος θα αρπαξει τις πρωτες σφαλιαρες. Παντως η προειδοποιηση ειναι ξεκαθαρη, και η Πολωνια επελεξε να μπει στο ματι του κυκλωνα.

Ανώνυμος είπε...

ΩΡΑΙΟ ΚΟΛΠΟ.ΒΑΖΕΙ Η ΑΜΕΡΙΚΗ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΤΗΣ.ΚΑΛΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΞΕΡΑ ΜΕΡΙΚΟΙ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΙ ΜΙΑΣ ΧΩΡΑΣ,ΟΠΩΣ ΤΗΣ ΠΟΛΩΝΙΑΣ,ΔΕΝ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΠΡΩΤΑ ΩΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΩΣ ΠΙΟΝΙΑ?ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΓΕΛΑΩ...ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΒΟΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΕΧΟΥΝ ΒΓΕΙ ΣΕ ΚΑΤΙ ΩΡΑΙΕΣ ΠΟΖΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΤΙ ΩΡΑΙΕΣ ΧΕΙΡΑΨΙΕΣ ΠΟΥ ΤΙΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΩΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ.ΑΝ ΔΕΝ ΞΥΠΝΗΣΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΠΡΟΚΟΠΗ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ!

Ανώνυμος είπε...

Η ΠΟΛΩΝΙΑ ΕΚΑΝΑ ΛΑΘΟΣ.ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΩΝΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ?
ΚΟΙΤΑ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ,Ο ΠΟΥΤΙΝ ΣΕ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ!

Ανώνυμος είπε...

ΤΗΝ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΥΠΟΓΡΑΨΑΝ..... ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΝΩΣΕΙΣ(ΠΟΛΩΝΟΙ),
ΔΕΙΝΙ ΠΙΣΤΗ ΣΤΟ ΚΑΘΕΤΙ.

behindthepc είπε...

poly apla ston poutin poutinies den pernane..distixos malon tha exoume ta idia kai isos xeirotera stin polonia.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΓΕΑΙ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ ΥΠΗΡΧΑΝ (ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ) ΠΟΛΛΑ ΚΡΑΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ,ΡΟΥΜΑΝΙΑ,ΠΟΛΩΝΙΑ,ΟΣΕΤΙΑ,ΓΕΩΡΓΙΑ,Κ.Λ.Π. ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΗΣ Η ΠΟΛΩΝΙΑ ΑΠΛΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕ ΝΑ ΠΑΡΑΔΟΘΕΙ ΑΝΕΥ ΟΡΩΝ......!!!!!ΘΑ ΨΑΧΝΟΥΝ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΟΛΟΣ Ο ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ ΣΤΑ ΒΡΕΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΤΗΣ ΡΩΣΣΙΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΛΒΑΝΙΑ, ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ,ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΡΩΣΣΙΑ

Ανώνυμος είπε...

KAPOTE THA LENE KAIMENI POLONIA
POS BORESES KAI TA EWALES ESY ME TIN ROSIA
KAPOTE THA LENE PO PO WRE MALAKIA POU KANAME KAI PIGAME ENANTIA STIN ROSIA.


ma ti kanoune telika einai me ta kala tous ....o Rosos exei plates kai ta leei kai tin polonia tin kserei poli kala kai min ksexname proin koumounistiko kratos einai i Polonia ..

Ανώνυμος είπε...

ox aufto ine poly kako
(egrapsan diathini)

Ανώνυμος είπε...

kyrie liakopoule mia erwtish tha sou kanw. mipos kseris th egine an bgike to porisma gia to sinouk pou epese me ton mitropoliti aleksandrias prhn kapia xronia pou pigenane gia agio wros? pou me auto to sinouk htane programmatismeno na pigene kai o pouthn ekei.....?

Ανώνυμος είπε...

Βασικά πιστεύω οτι οι Πολωνία έκανε μέγα λάθος που υπέγραψε,αλλά απλά οπως πάντα τα λάθη θα τα πληρώσει ο απλός Πολωνικός λαός όπως πολύ σωστά λέει ο Δημοσθένης ότι τα λάθη των "μεγάλων" τα πληρώνει ο οποιοσδήποτε λαός που διοικούν.Δεν τον αποκαλώ κύριο γιατί συνίθως "κύριο" αποκαλούμε τον κάθε πανίβλακα που κατέχει θέση-κλειδί στην ΕΛ-ΛΑΣ μας τουλάχιστον.Ο Δημοσθένης κατέχει μεν μία από αυτές τις θέσεις(βήμα στην τηλεόραση) αλλά δεν είναι καθόλου βλάκας.Άραγε,θα υποστούν οι υπογράφοντες αυτά που θα πάθει ο απλός λαός της Πολωνίας; Δε νομίζω...Μπορεί να γυρίσουν με τίποτα ζιβάνγκο (κι αυτοί) όταν τελειώσει η μεγάλη καταστροφή και να πούνε ότι δήθεν αυτοί τους έσωσαν.Σα δε ντρέπονται λέω; Αλλά τόσο χαζοί είναι όλοι.Αντί να πούνε στους λαούς όλους ότι έχουμε κοινό εχθρό όλοι οι άνθρωποι και ότι πρέπει να ετοιμαζόμαστε για αυτούς που ζούνε ανάμεσα και από κάτω μας έχουν γίνει υπηρέτες του χρήματος. Ελπίζω να τους πάρει και αυτούς τα κεφάλια ο Πολέμαρχος.

Ανώνυμος είπε...

Η Κυρία Ράις είπε:"Αυτή η συμφωνία θα βοηθήσει τις ΗΠΑ και την Πολωνία να αντιμετωπίσουν την επικείμενη απειλή...." κατά γράμμα.Την επικείμενη απειλή ακούω...Πλέον οι εκπρόσωποι των Νεφελίμ αποκαλύπτουν ξεδιάντροπα τα σχέδιά τους..αλλά... ΝΥΝ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ!!!!!

medabots είπε...

teliose to paramythi

Nastos7 είπε...

ΟΛΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΙΣ ΤΑ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ !!!

medabots είπε...

anti gia thn antipiravliki aspida aytoi mperdepsan malon ta xartia kai ypograpsan thn katadikh tous

Ανώνυμος είπε...

Δεν φταιει ο λαός η μεγάλοι που κυβερνάνε αυτές της χώρες που εχουνε βάλει οι αμερικάνοι τα τσιράκια τους για να κάνουνε οτι θέλουνε σε αυτές της χωρες... Ο λαος σε ενα site που διαβασα ειναι κατα τον αμερικάνων και υπερ τον ρωσσον....Και τωρα θα μου πείτε τη τους ενδιαφέρει ο λαος μονο η τσεπη τους, ενδιαφέρει τιποτα αλλο το μονο που μπορουμε να κανουμε ειναι να προσευχομαστε να μην παθουνε τιποτα αθωες ψυχες δεν φτεει σε τιποτα ο λαος αυτους πρεπει να σκωτοσουνε τους φωνιαδες !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δημήτρης απο κορυδαλλό

Ανώνυμος είπε...

H Polonia egine stoxos pirinikwn piravlwn kai tha svisei apo to xarti tin prwti mera tou polemou....

Ανώνυμος είπε...

.βλέπω πολεμοχαρή αισθήματα αδέλφια και αυτό δεν είναι καλό...συγκρατηθείτε και λίγο...θα εξοργίσουμε τον Θεό και θα πάρει και μας η μπόρα...μην ξανοίγεστε πολύ....ακόμα και η προσευχή ενός μπορεί να αναβάλλει ή και να ακυρώσει ένα λόγο προφητικό κάποιου εν ζωή Αγίου όταν το κάνουμε θέμα συζήτησης και προσπαθούμε όλοι έχοντες ή μη έχοντες το πνεύμα το Άγιο να το τελεσιδικήσουμε οτι εκεί ή αλλο΄υή τώρα ή άυριο θα πραγματοποιηθεί...κρατηθείτε...βλέπετε επίσης οτι απο τη μια στιγμή στην άλλη το μέτωπο μετακομίζει απο το ένα σημείο της γης σε άλλο....

mia είπε...

Παιδιά, να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους. Παρακολουθούμε το σκληρό αγώνα που δίνουν οι δυνάμεις του σκότους με τις δυνάμεις του φωτός (ο πανάρχαιος πόλεμος), εμείς είμαστε το κοινό και πολλές φορές τα "θύματα". Τώρα είναι η Πολωνία, μετά θα είναι η Ουκρανία κλπ. Έτσι δεν γινόταν πάντα??? Άλλωστε έχουμε μάθει, από καταβολής κόσμου, ότι τα λάθη και η βλακεία τα πληρώνουμε πολύ ακριβά. Δείτε την Εύα. Αυτό είναι το τίμημα της ελεύθερης βούλησης. Ο ένα και μοναδικός κανόνας του παιχνιδιού που δυστυχώς τον αγνοούμε. Τα πάντα πληρώνονται σε αυτόν εδώ το πλανήτη.
Άσε που δεν πιστεύω ότι ένας αρχηγός κράτους είναι τόσο αφελής να υπογράφει για αντιπυραυλική ασπίδα και να μην περιμένει ανταλλάγματα ή έστω να μην έχει κάποιο σχέδιο στο πίσω μέρος του εγκεφάλου του.
Ο άνθρωπος αυτός έχει προδώσει το λαό του και τη πατρίδα του οπότε οι συνέπειες θα είναι οι ανάλογες.

Ανώνυμος είπε...

ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΓΝΩΣΤΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΠΩΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ Ο ΑΡΧΑΙΟΣ ΕΧΘΡΟΣ. ΤΟ ΚΑΚΟ ΠΑΝΤΑ ΒΑΖΕΙ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ. ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΘΑ ΧΑΝΕΙ. ΟΤΑΝ ΕΜΑΣ ΜΑΣ ΔΙΕΠΟΥΝ ΑΞΙΕΣ ΟΠΩΣ Η ΑΥΤΟΘΥΣΙΑ, Η ΠΙΣΤΗ, Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, ΤΟΤΕ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΥΠΕΡΒΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΔΥΣΚΟΛΙΑ.

ΜΟΛΛΩΝ ΛΑΒΕ είπε...

...ΧΡΟΝΙΑ ΕΠΙ ΧΡΟΝΩΝ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΣΤΙΓΜΕΣ.ΛΕΤΕ ΝΑ ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ Ο ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΔΑΚΤΥΛΟΣ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ-ΜΑΧ ΤΑΝ(Ω)Ν ΠΩΛΩΝΟΣ ΠΡΟΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΥ?? ΓΙΑΤΙ ΔΙΚΟΣ ΤΟΥ ΛΑΟΣ ΕΙΝΑΙ? ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΤΙ ΠΑΙΖΕΤΑΙ? ΤΟΥΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΝ!! ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΘΑ ΠΑΘΕΙ Η ΟΥΚΡΑΝΙΑ...ΑΛΛΑ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ Ο ΕΡΤΝΟΓΑΝ ΕΧΕΙ ΚΛΑΣΕΙ "ΜΑΛΛΙ ΑΠΟ ΛΥΚΟ" . ΑΧ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΜΕΤΑΝΟΗΤΕ ΕΦΤΑΣΕ Η ΩΡΑ ΔΕΝ ΕΡΧΕΤΑΙ...

ΜΟΛΛΩΝ ΛΑΒΕ είπε...

ΔΗΜΟΣΘΕΝΗ,ΤΕΛΕΙΩΝΕ ΜΕ ΤΟ "ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΠΩΣ"...ΘΑ ΣΕ ΠΡΟΛΑΒΕΙ Ο ΠΟΛΕΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΙΧΕΣ ΠΕΙ ΕΣΥ!!ΠΕΡΙΜΕΝΩ. ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΠΡΟ-ΚΡΑΤΗΣΗ ΑΝ ΕΙΜΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΒΕΙ ΘΕΛΩ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΕΠΑΝΩ ΚΑΝΟΝΙΣΕ.

Anezina είπε...

Είναι φανερό οτι οι Αμερικάνοι πάνε να βάλουν σε όλα τα Βαλκάνια πυραύλους να βλέπουν τη Ρωσία. Άραγε γιατί τώρα; Και μάλιστα τους έχει πιάσει τόση βιασύνη;
Ας μας βοηθήσει η Παναγία μόνο γιατί και πάλι ο λαός θα την πληρώσει.
Καλά τα λέτε όλοι πάντως έτσι είναι τα πράγματα. Και καθώς βλέπουμε όλοι ο κόσμος δεν πάει καθόλου καλά.

Apostolos είπε...

ε... να'τα τώρα... η Κούβα είναι ακόμη σε εμπάργκο επειδή είχε Ρώσσικους πυραύλους... δεν είναι αδικία η Πολωνία να μην τεθεί σε εμπάργκο? Οι Αμερικάνοι προκαλούν την τύχη των Πολωνών... το κόμπλεξ τους, θα το πληρώσουν ακριβά μια μέρα οι Πολωνοί! Η Ρωσσία ΔΕΝ θα τους χαριστεί και θα έχει και δίκιο!!!

Ανώνυμος είπε...

o polemarxos tha tous ta pari ta kefalia apla ine thema xronou ipomoni mages