Τετάρτη 20 Αυγούστου 2008

ΣΑΡΚΟΖΙ: ΤΑ ΓΑΛΛΙΚΑ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΑ ΜΕΝΟΥΝ ΣΤΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ

Στην επίσκεψή του στο Αφγανιστάν μετά το θάνατο 10 Γάλλων στρατιωτών, ο Γάλλος πρόεδρος κ. Σαρκοζί δήλωσε ότι η Γαλλία έχει δεσμευτεί στην πάλη ενάντια στην τρομοκρατία και η αποστολή που έχουν αναλάβει τα γαλλικά στρατεύματα στο Αφγανιστάν θα συνεχιστεί. Ο Γάλλος πρόεδρος συνεχάρει τους Γάλλους στρατιώτες για την καλή δουλειά που κάνουν και τους διαβεβαίωσε ότι θα πάρει τα κατάλληλα μέτρα για να μην ξανασυμβεί ανάλογο γεγονός.

10 σχόλια:

35 ΜΟΙΡΑ ΚΑΤΑΔΡΟΜΩΝ είπε...

ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΙΣ ΠΟΠΗΣ.....

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΛΙΣΤΑ....ΑΡΑΓΕ Ο ΝΑΠΟΛΕΩΝ ΠΟΥ ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΗΣΑΝ ΚΑΙ ΩΣ ΤΡΕΛΛΟ ΘΑ ΑΦΗΝΕ ΤΑ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΝΑ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΕΝΑ ΜΑΚΡΙΝΟ ΤΟΠΟ ,ΠΟΛΕΜΩΝΤΑΣ ΓΙΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΠΟΥ ΑΦΗΝΟΥΝ ΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ ΩΣ ΠΙΟΝΙ,ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΤΑΙ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΕΜΨΥΧΩΝΟΝΤΑΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΟΡΚΙΣΤΗΚΑΝ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΠΩΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΠΟΛΕΜΑΝΕ ΣΕ ΕΝΑΝ ΠΟΛΕΜΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΕΠΙΤΑΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ?? ....ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ...ΚΥΡΙΕ ΣΑΡΚΟΖΙ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΠΩΣ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΗΓΕΤΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΑΣ ΟΠΩΣ Ο ΠΡΟΚΑΤΟΧΟΣ ΣΑΣ Ο ΝΑΠΟΛΕΩΝ? ΝΑΙ ΣΩΣΤΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΤΕ!

Ανώνυμος είπε...

ΘΑ ΤΟ ΦΑΝΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΑ ΓΑΛΛΑΚΙΑ!!!

behindthepc είπε...

Niothei katholou o sarkozi? tous gallous pou skotonontai ekei tous rotise? kai poso malon gia simferonta allwn...

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδη τι θα κανη; θα πει στουs ταλιμπαν αν ειναι δυνατον να κανουν μια εξαιρεση στουs γαλλουs στρατιωτεs και να μην χτυπανε; η θα τουs δωση ολουs απο ενα cd τηs καρλα μπρουνι για να τουs καλοπιαση.

Ανώνυμος είπε...

Μα καλά από το 2001 κοτζάμ ΝΑΤΟ και ακόμα να κατατροπώσουν τους δήθεν τρομοκράτες του Αφγανιστάν!Είδα μάλιστα στις ειδήσεις ότι μόνο οι μισές επαρχίες του Αφγανιστάν είναι υπό ΝΑΤΟικό έλεγχο και πως οι Ταλιμπάν ενισχύονται συνεχώς από το γειτονικό Πακιστάν.Νέο Βιετνάμ μυρίζει!

medabots είπε...

mou fenete se olon ton kosmo ellhnes prothypourgoi tha vgoune opos sarkozi p.x. kai etsi tha ginei h ellhnikh kosmokratoria

Ανώνυμος είπε...

edo den mporei to NATO na eleksei to avganistan,kai poulaei tsabouka sti Rossia!?(parea me tis USA)kai i ameriki pou einai xomeni sto irak,avgan.,xonei ti mith ths pantou!e auto 8a to kaninisei o Poutin mazi me ton Arkouda(medvedev)!
rus.man.

Ανώνυμος είπε...

Τι ειναι μερικοι Γαλλοι νεκροι μπροστα στα συμφεροντα?. Εχουν ανοιξει φαμπρικα πολεμου εκει, με το προσχημα της τρομοκρατιας που ολο εξολοθρευεται, και μετα θεριευει. Βρισκομαστε και εμεις εκει, συρομενοι απο την μυτη, και με το ζορι. Η Γαλλια δεν μπορει να μεινει εξω απο το μεγαλο φαγοποτι σαν υπερδυναμη που ειναι. Επιτηρηση γειτονικων πυρηνικων δυναμεων γινεται απο εκει. Χρηματοδοτηση? Ας ειναι καλα η καλλιεργεια της παπαρουνας, που εχουν τον ελεγχο τωρα. Το μαγαζι δουλευει καλα, και θα κρατησει για πολλα χρονια με διαφορα προσχηματα, μεχρι να βρεθει αλλο που θα αποφερει περισσοτερα κερδη.

Ανώνυμος είπε...

τι δουλεια εχουν τωρα εκει κατω??και αυτοι και οι αμερικανοι αλλα και οι ρωσοι που αρχησαν να κανουν τα δικα τους!!εξουσια θελουν οι ρωσοι και οι αμερικανοι κανουν τα κολπα τους για εξουσια αλλα και για να γλυτωσουν το οικονομικο κρακ που ειδη το κρατανε με ενεσεις!!καλα οι γαλλοι ειναι πιονια!να δειτε που θα μπλεξουν και τους μογγολοκινεζους!!και εκτος αυτου θα φενεται οτι θα ειναι εχθροι των αμερικανων ενω θα ειναι συμμαχοι!!αλλα υπολογιζουν χωρις τον ξενοδοχο!!ολοι τους!!!