Τετάρτη 20 Αυγούστου 2008

Η ΡΑΪΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΥΡΑΥΛΙΚΗ ΑΣΠΙΔΑ

Η Ράις βρίσκεται στη Βαρσοβία για την υπογραφή της συμφωνίας με την Πολωνία για την αμερικανική αντιπυραυλική ασπίδα. Αναμένεται αντίδραση της Ρωσίας.

36 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ayth h kontoliza einai po,po,po polu skotino atomo poios xerei ti krivete ......

Ανώνυμος είπε...

Η ΡΩΣΙΑ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΤΗΣ.Η ΠΟΛΩΝΙΑ ΘΑ ΤΑ ΕΧΕΙ ΑΣΧΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ.ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΟΤΙ ΕΑΝ ΔΕΝ ΣΥΜΒΑΔΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ ΘΑ ΧΑΣΟΥΝ!

Panosthessgr είπε...

Πολύ απλά, η Πολωνία υπογράφει μία συνθήκη που την καθιστά, όπως οι ίδιοι οι Ρώσοι υποστηρίζουν, Νο1 στόχο της Αρκούδας για πυρηνική επίθεση. Η Πολωνία γενικά, θα μπορούσε να ακολουθήσει άλλο δρόμο και διαφορετική φιλοσοφία στην εξωτερική της πολιτική. Δυστυχώς μετά από την Πολωνία θα ακολουθήσει η Τσεχία και η Ουκρανία.

Ευθυμης είπε...

Και ολα τωρα αρχιζουν σιγα μην κατσει ο Πουτιν με σταυρομενα χερια.Ετοιμαστητε για γερη μπαζα αμερικανακια

Ανώνυμος είπε...

Ωχ, παει αυτο ηταν!

Ανώνυμος είπε...

Επισης αναβιωνει μια στρατηγικη συμμαχια αναμεσα στη Συρια και τη Ρωσια. Ο Συρος προεδρος ειπε οτι η χωρα του θα αγορασει οπλα απο τη Μοσχα, γεγονος που εξοριγιζει τις ΗΠΑ και το Ισραηλ. Ο Συρος προεδρος μεταβαινει αυτην την εβδομαδα στη Μοσχα για συνομιλιες.

Επισης σε ενα sait διαβασα οτι η ρωσικη στρατιωτικη ηγεσια ανακοινωσε οτι το Ισραηλ προμήθευσε με στρατιωτικά οχήματα και εκρηκτικά τη Γεωργια και βοηθησε στην εκπαιδευση του γεωργιανου στρατου.

Ανώνυμος είπε...

ΕΤΣΙ,ΕΤΣΙ........ΚΑΛΑ ΠΑΜΕ

Ανώνυμος είπε...

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΠΟΛΩΝΙΑΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΟΙ ΗΠΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΑΥΤΟΥΣ(Η' ΜΑΛΛΟΝ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ)...ΕΓΩ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ(ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ''ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ''),ΠΕΡΙΚΥΚΛΩΝΟΥΝ Η' ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΠΕΡΙΚΥΚΛΩΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ...ΑΛΛΑ ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΔΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟΙ...ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΧΑΜΟΣ...ΕΙΔΩΜΕΝ...

Ανώνυμος είπε...

stixima.24 h 48 wres

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ Η ΚΟΚΚΙΝΗ ΑΡΚΟΥΔΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΣΕΙΣ ΠΩΣ ΤΟ ΒΛΕΠΑΤΕ?ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΣΟ ΟΤΙ ΘΑ ΞΗΜΕΡΩΣΕΙ ΑΥΡΙΟ.ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΗ ΦΑΓΟΥΡΑ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΞΥΣΙΜΟ,ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΑΠ'ΤΟ ΠΟΛΥ ΞΥΣΙΜΟ ΘΑ ΜΑΤΩΣΟΥΝ,ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΣΧΗΜΑ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ!ΕΜΠΑΙΝΕ ΠΟΥΤΙΝ ΚΑΙ ΑΡΚΟΥΔΕ ΚΑΙ ΦΑΤΕ ΤΟΥΣ!ΑΡΚΕΤΑ ΗΠΙΑΝ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΩΝ ΛΑΩΝ!ΕΓΩ ΜΑΓΚΕΣ ΤΟ ΠΑΩ ΤΟ ΒΛΑΔΙΜΗΡΟ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΚΑΙ ΒΑΡΒΑΡΟΣ ΔΡΑ ΔΥΝΑΤΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ!ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΣΤΟΥΜΕ!Ο ΚΑΙΡΟΣ ΕΦΤΑΣΕ!

Ανώνυμος είπε...

ανωνυμος εδω.αρχιζει η μεγαλη συγκρουση!!!!τα τουγκουσκα θα οργωνουν τη πολωνια σε κανα δυο μερες!!!μετα σειρα εχουν οι ουκρανοι αν δεν παραδειγματιστουν!!!

Ανώνυμος είπε...

καλά πάνε γυρεύοντας.Πραγματικά δείχνει πλήρης αποδιοργώνωση...

Ανώνυμος είπε...

Αφανίστε την Πωλονία.

ThanHawk είπε...

enas,enas me ti seira,oloi tha parete!!!!

Ανώνυμος είπε...

Η κοντή Λίζα δεν αστειεύεται !

Ανώνυμος είπε...

αρχισαν τα όργανα....ο Θεός να μας φυλάει...

Ανώνυμος είπε...

ΟΣΟΙ ΕΠΙΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΤΗΝ ΕΙΡΗΝΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΛΕΜΟ,
ΑΝΑΜΦΙΒΟΛΑ ΔΕΝ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΕΙΡΗΝΗ ΤΩΝ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΩΝ!

Ανώνυμος είπε...

Γιατί κύριε Λιακό τόση βιασίνη για την ασπίδα; Τι γίνεται με αυτό το θέμα και όντος είναι τόσο καλή και όλοι την θέλουν;

Ανώνυμος είπε...

Έτσι έτσι αυτά να κάνετε να τα πάρει ο Βλαδίμηρος να σας αλλάξει τα φώτα.

Ανώνυμος είπε...

Λιακο,

τα γεγονοτα συμβαίνουν τώρα...!!!!

Ο καιρος γαρ,

παρα ηταν εγγυς....!!!!

Ανώνυμος είπε...

Η Ρωσία είπε πως θα αντιδράσει πριν καν γίνει η συμφωνία... Τώρα το μόνο που μένει είναι να δούμε την Ρωσία να κάνει πράξη τα λεγόμενα της.

GEORGE είπε...

Με τα γεγονοτα στη γεωργια,η πολονια και η τσεχια,αρον αρον δεχτηκαν την αντιπυραυλικη ασπιδα με τα μισα και λιγοτερα ανταλαγματα απο τις ΗΠΑ.Μηπως ηταν λιγο στημενη απο ΗΠΑ,ο βομβαρδισμος της οσετειας? Πως πηραν τις υπογραφες σε δεκα μερες? Μηπως απο φοβο?

Ανώνυμος είπε...

ανωνυμος εδω.αρε τουγκουσκα που τους χρειαζεται!!!!πολυ ξυνονται

Desumor είπε...

Η ΙΝΔΙΑ ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΡΩΣΙΚΑ ΟΠΛΑ

ΑΠΟ ΠΡΑΒΔΑ

India places two-billion-dollar order for Russian missiles

Panosthessgr είπε...

Για να δείτε πόσο επίκαιρα μπορεί να φανούν κάποια γεγονότα του παρελθόντος και σήμερα: Το 1939 οι δυνάμεις της Δύσης προειδοποιούν τη Ναζιστική Γερμανία να μην εισβάλει στην Πολωνία, πράγμα το οποίο συμβαίνει την 1η Σεπτεμβρίου του ίδιου έτους, σηματοδοτώντας την έναρξη του 2ου παγκοσμίου πολέμου.
Το 1968 η τότε Σοβιετική Ένωση εισβάλει στη Τσεχοσλοβακία, απόρρεια γεγονότων που εντείνουν το ψυχροπολεμικό κλίμα με τις ΗΠΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ Η ΗΠΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ (ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΑΝΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ) ΝΑ ΣΚΩΤΩΘΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΜΟΣΧΑ
ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΗ ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΛΕΜΟΣ ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΔΥΝΑΜΩΘΕΙ Η ΡΩΣΙΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ
ΚΑΙ ΝΑ ΦΑΝΕΙ ΟΤΙ ΦΤΑΙΕΙ ΚΙΟΛΑΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕ

ΕΧΟΝΤΑΣ ΜΕΙΝΕΙ ΑΜΕΤΟΧΗ Η ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΒΟΗΘΩΝΤΑΣ ΜΟΝΟ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΟΠΛΑ ΣΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΑΥΤΕΣ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΦΥΣΙΚΑ ΠΟΥΛΑΝΕ

ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ ΤΙΣ ΡΩΣΙΑΣ ΝΑ
ΚΑΝΕΙ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΕΝΑΡΞΗ
ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΚΑΙ ΠΛΗΓΩΣΕΙ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΥΠΟΧΘΟΝΙΟ ΤΡΟΠΟ ΔΗΛΑΔΑ ΕΚΑΘΙΣΤΩΝΤΑΣ ΠΥΡΑΥΛΟΥΣ ΚΟΝΤΑ ΣΤΙΣ ΗΠΑ

ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΜΙΑ ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΚΑΛΗ ΩΡΑ ΟΠΩΣ ΤΟ ΝΑΤΟ ΒΑΖΩΝΤΑΣ ΜΕΣΑ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΧΩΡΕΣ ΕΞΟΠΛΙΖΟΝΤΑΣ ΑΥΤΕΣ
ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΝΤΑΣ ΒΑΣΕΙΣ.

ΑΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ. ΓΙΑ ΑΡΧΗ..... ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΝΟΤΙΟ ΑΜΕΡΙΚΗ
ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΚΗ ΙΔΕΑ ΣΤΗΝ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΑΥΤΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΚΙΝΑ
ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΜΠΑΡΓΚΟ ΣΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΥΠΟ ΥΠΟΣΤΙΡΗΖΟΥΝ & ΥΠΟΘΑΛΠΤΟΥΝ
ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ, ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ Κ.Λ.Π ΒΛΕΠΕ ΗΠΑ Κ.Λ.Π.

Ανώνυμος είπε...

βλέπω μία πολεμοχαρή διάθεση αδέρφια...συγκρατηθήτε ρε...έτσι πως αντιδρούμε θα εξοργισουμε και εμείς τον Θεό και θα φάμε και μείς σφαλιάρα δυνατή και ξόφαλτση που λέει και η γιαγιά μου...καθίστε ήσυχα....και κάντε και λίγο προσευχή...οι Έλληνες δεν χαίρονται με τη κατάντια των άλλων...συγκρατηθήτε...

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ με sunbased και george.Τι έπαθαν όλοι και βιάζονται ξαφνικά ? Μήπως ξέρουν ότι θα γίνει κάτι και γι'αυτό θέλουν να προστατευτούν?Δεν εξηγούνται αλλιώς αυτές οι βιαστικές κινήσεις,κάτι φοβούνται σίγουρα και επειδή δεν μπορούν να προστατευτούν από μόνοι τους καταφεύγουν σε ανούσιες λύσεις.

Ανώνυμος είπε...

ΤΕΛΙΚΑ ΒΑΔΙΖΟΥΜΕ ΠΡΟΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΓΝΩΣΤΟΥ ΜΑΣ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΙ ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΦΑΣΗ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ ΟΛΟΙ.Η ΡΩΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΛΟΓΟ ΤΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΟΒΑΡΑ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΟΛΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΥΝΟΡΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ

iraklis είπε...

Bravo Polonia ,

Skavis ton Lako sou kai oute perneis xampari , an gini to kati oute i staxti sas den tha meini , douli tom Amerikanon ,
ZHTO OI ORTHODOXI ROSIA

Panbax είπε...

Oi Tουρκοι δεν αφηνουν το πλοιο των αμερικανων τελικα να περασει τα στενα . επιβεβαιωθηκε .

Ανώνυμος είπε...

νατα μας λοιπον!!!νεα ταξη πραγματων λενε!δεν φοβαμαι αυτα που ερχονται οπως 2012 ηλιακες καταιγιδες,φαινομενα της γαιας σε μεγαλη εκταση,υποχθονιους,13ο πλανητη που θα περασει κοντα απο τη γαια μας,ευθυγραμμιση πλανητων και την ολικη αποδυναμωση του ηλεκτρομαγνιτηκου πεδιου που θα γινει τοτε!!το τελευταιο θα γινει για να μπορεσουν "τα λαμογια" οπως λεει και ο λιακο να βγουν απο τις τρυπες τους!!δεν φοβαμαι οπως ανεφερα αλλα περιμενω με αγωνια θα ελεγα να τους πετυχουμε εδω πανω!κατ εμε το μετρο συγκρισης γεναιοτητας και βλακειας ειναι η λογικη!και αυτη μου λεει οτι πρεπει να προετοιμαστουμε αναλογα για αυτα που ερχονται γιατι αλλιως θα ειναι βλακεια να προσπαθησουμε να τα αντιμετοπισουμε!η προετοιμασια περιλαμβανει λογικη,τωλμη και γενικα τα ανωτερα ειδανικα των ελληνων που τα εχουμε μεσα μας και ασχολουμαστε με οτιδηποτε αλλο συνηθος εκτος αυτων!!οταν τωρα ερθει η ωρα και οσοι ειμαστε προετοιμασμενοι με ΧΑΡΑ ΜΕΓΑΛΗ θα τους δειξουμε γιατι ειμαστε ελληνες και τι συμαινει ελευθερια!!γιατι ουτε την ιδεα της λεξης δεν μπορουν να συλλαβουν!!και πως να γινει αυτο αφου δεν ξερουν ουτε ελληνικα αλλα και πολλοι που ξερουν δεν γνωριζουν τη διαφορα του Α με το Β και ου το καθ εξης!με χαρα μας λαμογια θα προσπαθησουμε να σας κανουμε ανθρωπους και οσοι δεν θελετε να γινετε θα μας αδιασετε τη γωνια μαζι με το αφεντικο σας τον σαμαελ!

Ανώνυμος είπε...

ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΟΝ ΠΑΠΠΟΥ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΜΟΥ ΠΡΙΝ ΠΕΘΑΝΕΙ ΕΙΧΕ ΔΕΙ ΕΝΑ ΟΡΑΜΑ.ΕΒΛΕΠΕ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΚΙΝΕΖΟΥΣ
ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΒΟΗΘΟΥΝ ΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ.ΕΒΛΕΠΕ ΜΕΓΑΛΗ ΣΦΑΓΗ ΣΕ ΜΙΑ ΕΡΗΜΟ,ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΑ ΣΕ ΠΙΟ ΜΕΡΟΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΜΟΥ
ΤΟ ΠΕΙ.ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΠΕΙ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ ΠΕΘΑΝΕΙ ΗΤΑΝ"ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ"ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΕΘΑΝΕ.ΠΕΘΑΝΕ ΠΡΙΝ 7 ΜΗΝΕΣ...

Ανώνυμος είπε...

Όλα καλά με τις προφητείες και τα γεγονότα και τις διάφορες ημερομηνίες που δίνονται όπως το 2012. Το γεγονός ότι το ημερολόγιο των Μάγια πάει αντίστροφα και το έτος 0 για αυτούς είναι το 2012, καθώς και η έλευση του πλανήτη Niburu κατά το έτος αυτό έχουν καμιά σχέση με όλα αυτά? Για τον Niburu έχουμε καμιά πληροφορία?

RG είπε...

arxisan ta organa na paizoun kanonika rythmous polemikous... o theos na balei to xeri tou... apo dw kai pera oi exelixeis tha einai pragmatika ragdaies kai fainetai ek twn gegonotwn auto. Mia geostratigikh meleth na kaneis to blepeis pentakathra oti eimaste sthn aparxh tou 3ou pagkosmioy polemou...
oloi exoun ta sxedia tous alla oloi athela tous bohthoun to sxediou tou theou..

PanaGiotis είπε...

ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ 13 ΠΛΑΝΗΤΗ, PLANET X H NYBIΡΟΥ, ΣΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΤΟΥ Κ.ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ, ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΟΙ ΕΛ ΠΗΡΑΝ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΗ ΩΣΤΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΞΑΝΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΕΟ, ΠΟΛΛΟΙ ΕΛ ΦΥΓΑΝΕ ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΙΠΛΟ ΑΣΤΡΟ ΣΕΙΡΙΟ, ΚΑΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΟΤΙ Η ΑΣΑΝΑ ΑΘΗΝΑ ΚΑΤΟΙΚΗΣΕ ΣΕ ΕΝΑ ΠΛΑΝΗΤΗ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΤΗΣ ΓΗΣ ΚΑΘΕ 5000 ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΝΟΜΙΖΩ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΙΠΟΛΕΙ ΤΗΝ ΓΗ ΔΙΟΤΙ Ο ΔΙΑΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΦΥΓΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΤΛ.
ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΠΛΑΝΗΤΗ ΕΠΕΝΔΥΣΕ ΜΕ ΧΑΛΚΟ ΕΝΑ ΘΥΜΑΜΕ ΚΑΛΑ. ΤΩΡΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΟΙ ΜΑΓΙΑΣ ΛΑΤΡΕΥΑΝΕ ΚΡΟΝΙΟΥΣ ΘΕΟΥΣ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΕΡΗ, ΕΙΧΑΝ ΠΟΛΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΘΥΣΙΕΣ ΚΑΙ ΠΕΤΑΓΑΝΕ ΣΕ ΤΕΡΑΣΤΙΟΥΣ ΛΑΚΟΥΣ ΣΤΗΝ ΓΗ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΘΕΝ ΘΕΟΥΣ,

ΑΝΘΡΩΠΟΦΑΓΟΙ ΘΕΟΙ ΛΟΙΠΟΝ, ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΠΟΛΛΟΙ ΕΛ ΠΗΓΑΝ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΕΡΗ, ΚΑΙ ΑΝΗΞΑΝΕ ΜΥΤΕΣ ΕΚΕΙ, ΚΑΙ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΠΗΛΕΣ,

ΑΡΑ Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΑΠΟΨΗ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΠΟΥ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΛΟΓΟΣ, ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΕΙΧΑΝ ΓΡΑΨΕΙ ΣΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ, ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΣΑΝ ΤΟ ΤΕΛΟΣ, ΑΛΛΑ ΠΙΑΝΟΥ ΤΟ ΤΕΛΟΣ, ΜΑΛΟΝ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΣ ΑΝΘΡΟΠΟΤΗΤΑΣ, ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ, ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΝΑΣΑ ΜΕΤΑ ΤΟ 2010 ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΓΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ 5-7 ΧΡΟΝΙΑ, ΜΗΠΩΣ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΤΙ? ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟ 2010 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΚΕΙ ΠΑΝΩ ΘΑ ΤΟ ΕΛΕΝΧΕΙ ΑΛΛΟΣ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΓΙΑ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ?

ΓΙΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕ, ΟΙ ΜΑΓΙΑΣ ΕΠΗΡΕΑΖΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΟΝΙΑ ΓΕΝΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΜΑΘΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΟΛΛΑ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΟΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ Η Η ΤΕΛΙΚΗ ΜΑΧΗ ΜΕΤΑΞΗ ΤΩΝ ΛΑΜΟΓΙΩΝ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ?
ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΟ ΓΙΑΤΙ, ΒΛΕΠΩ ΠΟΛΛΑ ΒΙΝΤΕΟ ΕΙΔΙΚΑ ΑΠΟ ΞΕΝΕΣ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΜΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΕΛΠΙΔΑ? ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ, ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΟΛΗ ΤΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΑ ΣΥΝΔΕΣΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ, ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΑ ΑΝΕΒΑΖΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΙΔΕΑ ΑΠΛΑ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΙΣΙΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΕΖΟΥΝ ΠΡΟΦΗΤΕΣ.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ!!!!