Τετάρτη 20 Αυγούστου 2008

Η ΑΜΠΧΑΖΙΑ ΖΗΤΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΑΠΟ ΤΗ ΡΩΣΙΑ

Το κοινοβούλιο της Αμπχαζίας ενέκρινε την πρόταση του Αμπχαζού προέδρου να ζητήσουν από τη Ρωσία την επίσημη αναγνώρισή τους ως ανεξάρτητο κράτος.

13 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Άνοιξε ο ασκός του Αιόλου με την αναγνώριση του Κοσόβου από τους Αμερικάνους. Τώρα ένα-ένα τα κράτη θα αρχίσουν να ζητούν την ανεξαρτησία τους και τα μεν θα έχουν τη στήριξη της Ρωσίας, ενώ τα δε θα έχουν τη στήριξη της Αμερικής.Χαμός θα γίνει!! :( Προβλέπονται πολλές διπλωματικές κόντρες!
Δώρα

Ανώνυμος είπε...

ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΕΙ ΠΟΙΑ ΜΕΡΙΑ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ...ΠΟΛΥ ΦΟΒΑΜΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΝΑ ΤΑΧΘΟΥΜΕ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΟΛΗ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΑΣΕΤΑΙ...ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ Η ΣΟΥΔΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ Α Κ Ο Μ Α? ΜΗΝ ΓΕΛΙΟΜΑΣΤΕ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΛΑΘΟΣ ΚΙΝΗΣΗ.ΣΕ ΟΛΑ ΜΑΣ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΟΠΩΣ ΤΟΤΕ ΜΕ ΤΑ ΙΜΙΑ ΠΟΥ ΕΚΕΙΝΟΙ ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΗΡΑΜΕ ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΑΜΟ ΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΩΝ ΑΛΛΩΝ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΜΕ ΠΑΘΟΣ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣΗΜΟ! ΚΥΡΙΕ ΠΑΓΚΑΛΕ(ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ!) ?ΕΣΥ ΔΕΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΕΣ ΩΣ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΟ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΟΣ ΣΟΥ ΤΟΤΕ ΟΤΑΝ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΤΙΜΗΣ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΕΒΕΙ Η ΣΗΜΑΙΑ? ΘΑ ΕΧΕΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΠΑΝΤΩΣ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΕΙ!

Ανώνυμος είπε...

O Θεός να μας φυλάει

Ανώνυμος είπε...

Σύμφωνα με τις προφητείες, ανώνυμε, η Ελλάδα θα παραμείνει ουδέτερη κι ως γνωστόν, οι προφητείες είναι η πιο έγκυρη πηγή ενημέρωσης!!
Δώρα

dafa είπε...

ζητα αναγνωριση απο την ρωσια...μα τι γινεται τελος παντων ? οι λαοι γινονται νιανιαρα που ζητουν την αδεια απο τον μπαμπα? καιπαντα θα υπαρχουν κακομαθημενα νιανιαρα και αδιαφοροι γονεις.

Ανώνυμος είπε...

ΑΡΧΗΣΑΝΕ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ.

Ανώνυμος είπε...

Ρε δεν χρειαζόμαστε ούτε Ρώσους ούτε Ελοχίμ ούτε προφήτες...χρειαζόμαστε ΕΛΛΗΝΕΣ από αυτούς έχουμε έλλειψη...

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΩΡΑ ΤΗ ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ????
ΕΚΤΟς ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΟΚΛΟΠΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ???

Ανώνυμος είπε...

Ένα έχω να σας πω φίλοι και φίλες.

Εμείς για πάντα θα κοιμόμαστε τον ύπνο του δικαίου.

Γνωρίζετε τα παιχνίδια που παίζονται για την Θράκη μας;

Γνωρίζεται ότι οι γεννήσεις μουσουλμάνων είναι 15 πλασιες από τους Έλληνες της περιοχής;

Γνωρίζεται ότι είχε επισκεφτεί πριν λιγο ο Τούρκος πρόξενος και σχεδόν ταυτόχρονα ο αμερικάνος πρεσβευτής με τον δήμαρχο της Ξάνθης και οι τοπικές εφημερίδες οργιάζανε ότι ο αμερικάνος διαβεβαίωνε δεν υπάρχει θέμα ανεξαρτητοποίησης της Θράκης!

Ευτυχώς που με έστειλε η πατρίδα να υπηρετήσω στην Θράκη και οι φίλοι μου με ενημερώνουν.

medabots είπε...

oso paei megalonei h rossia

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΜΑΡΟΥΣΙ ΤΩΡΑ!Ο ΚΑΘΕ ΤΡΕΛΟΣ ΑΝΟΙΓΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΦΑΜΠΡΙΚΑ!ΣΟΒΑΡΟΤΗΣ ΜΗΔΕΝ!ΤΟ ΑΙΜΑ ΘΑ ΚΥΛΗΣΕΙ ΠΑΛΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.ΕΙΠΑΜΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΙΓΟΣΤΕΨΟΥΜΕ....

AlexTDJ είπε...

Όπως γράψανε οι ρώσικες εφημερίδες, η υπόθεση αναγνώρισης Αμπχαζιας και Νότιας Οσετίας είναι θέμα ΗΜΕΡΩΝ!!
Επίσης τονίστηκε πως είναι αρκετά πιθανή η αναγνώριση των κρατιδίων από την Βενεζουέλα και Κούβα.

... οψόμεθα

AlexTDJ είπε...

Ήδη έγιναν μεγάλες και πολυπληθείς διαδηλώσεις στην Αμπχαζία με αφορμή το επίσημο αίτημα του προέδρου της Αμπχαζίας για την αναγνώριση του κρατιδίου αυτού από την Ρωσία.