Τρίτη 19 Αυγούστου 2008

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΟΙ Η.Π.Α. ΣΤΗ ΓΕΩΡΓΙΑ

Οι Η.Π.Α. έχουν πραγματοποιήσει μέχρι στιγμής 14 πτήσεις με ανθρωπιστική βοήθεια προς τη Γεωργία. Εξακολουθούν να θέλουν να στείλουν ανθρωπιστική βοήθεια και με πλοία, όμως μετά την άρνηση των Τούρκων να περάσουν από τα στενά τα USNS Comfort και USNS Mercy, σκέφτονται να στείλουν πιο μικρά, ίσως πολιτικά πλοία. Εκπρόσωπος του υπουργείου εξωτερικών των Η.Π.Α. είπε ότι γίνονται συνεννοήσεις με την Τουρκία για το θέμα. Η Τουρκία φαίνεται να θέλει να κρατήσει τις ισορροπίες και σε καμία περίπτωση να δυσαρεστήσει τη Ρωσία.

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

φερτε κοσμε φερτε πραμα...εμπαινε πουτιν!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ ΦΥΓΕΙΝ ΑΔΥΝΑΤΟΝ, ΕΤΣΙ ΤΟΥΡΚΙΑ? ΜΗΠΩΣ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ ΤΟΥ ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ "ΑΓΑΠΗΤΟΙ" ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΚΑΙ ΘΕΛΕΤΕ ΙΣΟΡΡΟΠΙΕΣ? ΓΙΑ ΠΕΣΤΕ ΑΛΕΥΡΙ? Ο ΠΟΥΤΙΝ ΣΑΣ ΓΥΡΕΥΕΙ..

kristina είπε...

akrivos agiografe.oti k an kanoyn dan tha ksegigoyn.

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ

Ανώνυμος είπε...

Μα καλά, πόση ανθρωπιστική βοήθεια χρειάζεται πια αυτή η Γεωργία;Στη Ν. Οσσετία όπου έγινε πραγματική σφαγή, δηλαδή, πόση βοήθεια θα πρέπει να σταλεί;Αλλά ευτυχώς εκεί έχει αναλάβει να τους βοηθήσει ο Πούτιν!
Αμερικανική βοήθεια με αεροπλάνα...,βοήθεια με πλοία...Τι στο καλό θέλουν όπωσδήποτε να μεταφέρουν με πλοίο στην περιοχή;Δεν τους φτάνουν τα στρατεύματα που καταφθάνουν με τα αεροπλάνα;(γιατί σίγουρα μόνο ανθρωπιστική βοήθεια δεν μεταφέρουν!)Πολύ φιλάνθρωποι προσπαθούν να το παίξουν τώρα τελευταία οι Αμερικάνοι κι αυτό είναι επικίνδυνο. Αλλά δεν πειράζει, ένας Πούτιν τους γυρεύει...

Δώρα

Foititis είπε...

Εγώ λέω την άλλη φορά να φέρουν όλη την USA, όλο τον Καναδά και όλο το σόι εκεί πέρα, να πούμε... Έτσι όπως πάνε με τις αποστολές "ανθρωπιστικής βοήθειας" θα γίνει η Γεωργία "ανεξάρτητο" αμερικάνικο κρατίδιο σιγά-σιγά.

Λ είπε...

ΑΚΟΜΑ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ?...ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΝ.ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΑΝ.....ΕΜΠΑΙΝΕ ΠΟΥΤΙΝ!