Δευτέρα 18 Αυγούστου 2008

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Η ΝΑΣΑ βοηθάει στα χρυσά μετάλλια με την νέα φόρμα της, κατασκευασμένη από ειδικά υλικά που μειώνουν την τριβή του νερού αυξάνοντας την ταχύτητα του αθλητή. Η νέα φόρμα αναπτύχθηκε στα εργαστήρια με την βοήθεια του οκτώ φορές χρυσού Μάικλ Φέλπς.
Έχει περάσει προ πολλού η εποχή που τα ρεκόρ στηρίζονταν στην καθαρή προπόνηση και την αντοχή των αθλητών. Νόμιμα φάρμακα, τεχνολογία, κομπιούτερ και κάμερες, ειδικοί διατροφολόγοι και αθλίατροι «πέφτουν» απάνω στους αθλητές που ξεχωρίζουν και δημιουργούν αλυσίδες μεταλλίων που αποφέρουν τεράστια κέρδη στις πολυεθνικές εταιρίες.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΕΑΝ ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΕΠΕΡΝΑΝ ΣΑΝ ΕΠΑΘΛΟ ΕΝΑ ΚΛΑΔΙ ΕΛΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΤΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΤΟΤΕ ΙΣΩΣ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΟΥΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΝΤΟΠΙΓΚ ΟΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΕΜΠΟΡΙΟ ΚΑΙ ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΠΛΟΥΤΟΥ ΜΕ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΟΤΑΝ ΣΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΛΑΝΗΤΗ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΤΩΧΙΑ .ΕΧΟΥΝ ΧΑΘΕΙ ΤΑ ΙΔΕΩΔΗ .ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΠΩΣ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ .ΑΛΛΙΩΣ ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΜΕΤΕΧΟΥΜΕ.

Ανώνυμος είπε...

Να σταματησουν η να μετονομαστουν οι ολυμπιακοι αγωνες! Δεν κρατειται καν η Ολυμπιακη εκεχειρια!

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ με το άρθρο πλην της φράσης "νόμιμα φάρμακα". Οι ΗΠΑ μη δεχόμενες την πιθανότητα να πάρουν οι κινέζοι περισσότερα μετάλια από αυτήν, πέτυχαν δια της γνωστού αμερικάνικου αυταρχισμού, οι έλεγχοι ντόπινγκ να γίνονται από αμερικανικό οργανισμό και όχι από τον διεθνή (Γουάντα) που γίνεται για όλους τους άλους. ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ Η ΚΟΡΟΪΔΙΑ ΠΑΕΙ ΣΥΝΕΦΟ ΚΑΙ ΑΠΟΡΩ ΠΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ Σ' ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΠΟΥ ΤΡΟΦΟΔΟΤΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΑΓΟΥ, ΕΙΤΑΙ ΠΗΓΕΝΟΝΤΑΣ ΣΤΑ ΣΤΑΔΙΑ, ΕΙΤΑΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΝΤΑΣ ΤΑ ΣΤΗ ΤΗΛΕΩΡΑΣΗ.

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή δε φτάνει που τους επιτρέπουμε να μας ψεκάζουν καθημερινώς από αέρος ή να μας ελέγχουν μέσω του νερού και των ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων, αλλά εκουσίως οι αθλητές μας ντοπάρονται από μόνοι τους!Μην επεμβαίνετε στη φύση!!Είμαστε άνθρωποι, όχι ρομπότ!!Επιτέλους, ας συμπεριφερθούμε σαν άνθρωποι, ας αφυπνιστούμε και ας μην τους επιτρέψουμε να μετατρέψουν την ανθρωπότητα σε ένα πληθυσμό που είναι τεχνολογικά υποβοηθούμενος για να πετύχει και να καταφέρει το οτιδήποτε!!Έλεος πια!!Η δύναμη του ανθρώπου όταν έχει το Θεό στο πλάι του υπερνικά με ευκολία κάθε εμπόδιο!!Τι να την κάνεις την τεχνολογία λοιπόν;;;

Ανώνυμος είπε...

ΕΜΑΣ ΠΑΝΤΩΣ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟ ΜΑΤΙ,ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΣΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ.ΟΠΟΙΑ ΟΥΤΟΠΙΑ!